5 yıllık eşine şoke eden dava! 'Bana sormadan kendini kısırlaştırdı'

Yüksek mimar Beyza H. (32), kendisine haber vermeden vazektomi (erkeklerde kısırlaştırma) operasyonu olan 5 yıllık eşi diş hekimi İbrahim H.’nin (48), bu operasyonla birlikte artık çocuk sahibi olma ihtimalinin kalmadığını ileri sürerek boşanma davası açtı.

Eşinden 2 milyon liralık boşanma tazminatı ve aylık 20 bin lira nafaka isteyen Beyza H.’nin dilekçesinde, “Halbuki vazektomi operasyonu geçiren erkeklerin evli ise eşinden yazılı izin alması gerekmektedir” denildi. Dilekçede, İbrahim H.’nin öfke problemi yaşadığı da belirtilirken, “İbrahim H. en son 4 ay önce yaşanan kavgada eşinin ayak kemiğini kırmış, hakkında hakaret ve yaralama suçundan dava açılmıştır” ifadelerine yer verildi.

‘KENDİSİ BANA BİRÇOK DEFA TOKAT ATTI’

Hürriyet gazetesinden Özge Eğrikar'ın haberine göre, İstanbul Aile Mahkemesi, Beyza H.’nin talebi üzerine, İbrahim H.’nin Başakşehir’deki yaklaşık 2 milyon lira değerindeki villası ile Muğla’daki taşınmazına tedbir koydu. İbrahim H. ise “Tamamen yalan olduğunu söyleyebilirim. Kesinlikle eşime hiçbir şekilde dokunmadım. Kendisi bana birçok defa tokat attı. Yalan iddialarda bulunuyor. Bütün iddiaları reddediyorum” dedi.

5 yıllık eşine şoke eden dava! 'Bana sormadan kendini kısırlaştırdı' ile ilgili etiketler vazektomi kısırlaştırma istanbul aile mahkemesi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.