5 yaşındaki çocuk oyun oynarken kanalizasyon borusuna sıkıştı!

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde oyun oynarken İSKİ’ye ait kanalizasyon borusuna sıkışan 5 yaşındaki çocuk itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonrasında kurtarıldı.

Olay, Dilovası ilçesi Bağdat Caddesinde meydana geldi.

İHA'nın aktardığı bilgilere göre, 5 yaşındaki Akif N. isimli çocuk oyun oynadığı esnada İSKİ’ye ait kanalizasyon borusuna sıkıştı.

SEFERBER OLDULAR

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saat süren çalışma neticesinde minik Akif’i sıkıştığı yerden kurtardı.

Ekiplerin seferber olarak sıkıştığı borudan yara almadan çıkan Akif’e ilk müdahale olay yerine sağlık ekiplerince yapıldı.

HERHANGİ BİR SAĞLIK SORUNU YOK

Herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı tespit edilen Akif, tedbir amaçlı Dilovası İlçe Devlet Hastanesine kaldırılırken, konu ile ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan, minik Akif'in kurtarıldığı esnada ise yakınlarının biran olsun bile elini bırakmadığı anlar da dikkatlerden kaçmadı.

5 yaşındaki çocuk oyun oynarken kanalizasyon borusuna sıkıştı! ile ilgili etiketler Dilovası Çocuk kanalizasyon borusu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.