5 milyon TL değerindeki yardımı kendi deposunda sakladı! Ahlaksız adam gözaltına alındı...

Hatay'da kendisini Türkmen Derneği Başkanı olarak tanıtan bir kişi, Hakkari, Yüksekova'dan gelen 6 TIR'ı çevirerek depremzedelere gelen yardımları kendi deposuna indiren hırsız gözaltına alındı.

Hatay'da kendisini  kendisini Türkmen Derneği başkanı olarak tanıtan bir kişinin Hakkari, Yüksekova'dan gelen tırları çevirerek depremzedelere gelen yardımları kendi deposuna indirdiği ortaya çıktı.

Depoda bir kaç tır malzeme ile birlikte suçüstü ele geçirilen şahsın, yaklaşık 5 milyon TL değerindeki yardım malzemesini deposunda biriktirdiği tespit edildi.

GÖZALTINA ALINDI

Hırsız görevliler tarafından malzemelerin yığıldığı depoda yakalanarak gözaltına alındı.

KENDİNİ 'TÜRKMEN DERNEĞİ' BAŞKANI OLARAK TANITTI

Hatay merkez Yeni Hatay Stadyumu yanındaki kapalı spor salonunda tutulan şahsın, kendini 'Türkmen Derneği' başkanı olarak tanıttığı ortaya çıktı.

6 TIR'LIK STOK YAPMIŞ

Şahsın yardım malzemelerini topladığı ve kendi çiftlik evine götürüldüğü yaklaşık 6 TIR'lık bir stok yaptığı belirlendi. Kendisinin kaçarken merdivenlerden düştüğü görülen şahsın 5 milyon TL değerinde gıda ve yardım malzemesini çaldığı tespit edildi.

5 milyon TL değerindeki yardımı kendi deposunda sakladı! Ahlaksız adam gözaltına alındı... ile ilgili etiketler Hatay TIR hırsız deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.