5. maçların MVP'si Kostas Sloukas

Avrupa'nın önde gelen basketbol kulüplerinin mücadele ettiği turnuvada Barcelona ve Olympiakos'tan sonra Dörtlü Final'e çıkan son iki takım da belli oldu. Play-off serilerini 3-2'lik skorla kazanan Monaco ve Real Madrid, adlarını Euroleague'in Dörtlü Finali'ne yazdırdı. Litvanya'nın Kaunas kentinin ev sahipliği yapacağı Dörtlü Final, 19-21 Mayıs tarihlerinde oynanacak. THY Euroleague play-off 5. maçların en değerli oyuncusu ise (MVP) Olympiakos'un Yunan basketbolcusu Kostas Sloukas oldu.

THY Euroleague'de 5. karşılaşmaların MVP'si belli oldu. Euroleague'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Olympiakos'un evinde Fenerbahçe'yi 84-72 mağlup ettiği karşılaşmada iyi performans gösteren Yunan basketbolcu Kostas Sloukas'ın MVP seçildiği belirtildi. 33 yaşındaki basketbolcu, eski takımı sarı-lacivertliler karşısında 22 sayı, 6 asist, 3 ribaund ve 1 top çalma ile oynadı ve 27 verimlilik puanı aldı.

5. maçların MVP'si Kostas Sloukas ile ilgili etiketler EuroLeague
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.