5 kişinin katili silah kaçakçılarıyla yakalandı

Hatay'ın Antakya ilçesinde silah kaçakçılarına karşı düzenlenen operasyonda 7 kişi yakalandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarlar Mücadele ekiplerinin yakaladığı kişilerden birinin 5 ayrı cinayetten hükümlü olan cezaevi firarisi olduğu belirlendi. Kaçakçılarla birlikte 4 tabanca ile bir uzun namlulu otomatik tüfek ele geçirildi. Tabancalardan ikisinin suikast silahı olması dikkat çekti.

Hatay'ın Antakya ilçesinde İl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü ekipleri, yasadışı silah ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı.

Anayazı Mahallesi'nde belirlenen adreslere operasyon düzenleyen polis, 7 şüpheliyi silahlarla birlikte yakaladı.

İkametlerde yapılan aramada 2'si otomatik 4 tabanca, otomatik tüfek ile bunlara ait şarjör ve çok sayıda mermi bulundu.

Zanlılar ele geçirilen silahlarla birlikte emniyete götürüldü.

Bu arada gözaltına alınan kaçakçılardan birinin 5 ayrı "kasten adam öldürme" suçundan hükümlü cezaevi firarisi olduğu belirlendi.

5 kişinin katili silah kaçakçılarıyla yakalandı ile ilgili etiketler Hatay silah kaçakçı cinayet cezaevi firari suikast silahı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.