5 kişilik aile evde ölü bulundu... Korkunç cinayetin arkasından 'Sahte aşı sertifikası' çıktı

Almanya'nın Berlin kentinde baba, eşiyle birlikte 3 çocuğunu silahla öldürdükten sonra intihar etti. Korkunç cinayetin arkasından ise cinayeti işleyen Devid R.'nin sahte aşı sertifikası hazırladığının ortaya çıkması sonrası hapse girmek korkusu olduğu ortaya çıktı. Alman polisi ve yetkililerin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Almanya'nın Berlin kentinde bir evde 5 kişilik bir ailenin cansız bedeninin bulunması sonrası ortaya korkunç bir cinayet çıktı. Polis yetkilileri, baba Devid R.'nin eşi Linda ile 4,8 ve 10 yaşlarındaki 3 çocuğunu silahla vurarak öldürdükten sonra intihar ettiğini açıkladı.

Bild gazetesinin haberine göre cinayetin sebebi ile ilgili çarpıcı gerçekler tespit edildi. Cinayeti işledikten sonra intihar eden baba Devid R. eşi Linda'ya sahte aşı sertifikası hazırladığını söylediği bir intihar notu bıraktı.

Cinayet soruşturmasını yürüten savcı Gernot Bantleon, Devid R.'nin sahte aşı sertifikası hazırladığı ortaya çıkınca hapse girmekten ve çocuklarının velayetini kaybetmekten korktuğu için cinayeti işleyerek intihar etmesinin mümkün olduğunu söyledi.

5 kişilik aile evde ölü bulundu... Korkunç cinayetin arkasından 'Sahte aşı sertifikası' çıktı

Yetkililer, intihar notundan eşi Linda'nın, kocasının çocuklarının elinden alınacağına dair endişelerini paylaşıp paylaşmadığının net olmadığını söylediler.

Almanya'daki mevcut yasalara göre sahte aşı sertifikası hazırlayanlara hapis ve para cezası veriliyor. Ancak Bild gazetesine konuşan hukuk uzmanları, Devid R. ve eşi Linda'nın hapis cezası yerine para cezası almalarının kuvvetle muhtemel olduğunun altını çiziyor.

5 kişilik aile evde ölü bulundu... Korkunç cinayetin arkasından 'Sahte aşı sertifikası' çıktı - Resim : 2

Alman polisi, çevrede yaşayanların yaptığı ihbar sonrası 5 kişilik ailenin cansız bedenlerini yaşadıkları evde bulmuştu. Polis yetkilileri, çocukların her birinin kendi odalarında ölü bulurken, Devid R.'nin muhtemelen yasadışı yollardan temin ettiği bir silahı da olay yerinde buldu. Alman polisi eve zorla girildiğine dair bir bulguya ise rastlanmadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

5 kişilik aile evde ölü bulundu... Korkunç cinayetin arkasından 'Sahte aşı sertifikası' çıktı - Resim : 3

5 kişilik aile evde ölü bulundu... Korkunç cinayetin arkasından 'Sahte aşı sertifikası' çıktı ile ilgili etiketler Almanya cinayet İntihar aşı sertifikası sahte
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.