5 Haziran -11 Haziran Haftası Burç Yorumları

Astrolog Hande Güç Onur 5 Haziran -11 Haziran Haftası Burç Yorumları

5 HAZIRAN -11 HAZIRAN HAFTASI BURÇ YORUMLARI

Hafta henüz gerçekleşmiş Yay Dolunayın etkisiyle başlarken, başlangıç anında Ay hala Yay burcunda ve 27 derecede. Güneş ile hemen hemen hala karşıt konumda. Neptün ile net karede, Venüs ile 150, Jüpiter ile de Trine açıda. Bu hafta genelinde sprituel konulara olan ilgimiz artabilir. Bilinç altımız, rüyalarımız, sezgilerimiz fazla aktif olabilir. Kolektif alanda bilgi akışı artabilir yine hafta genelinde. Bunun yanı sıra kandırılmaya açık bir enerji de hakim ve breketimizi kısıtlayıcı koşullar da oluşabilir. Özellikle tarım ürünleri adına verim düşüşü, tarımsal kayıp öngörülebilir. Ekonomi ile ilgili süpriz ve şaşıtıcı hamleler görmemiz olası. İç dünyamızda biraz kaybolmuş gibi hissedebiliriz kendimizi ama duygusal beslenmeye karşı da açık bir enerjideyiz. Dünya genelinde yangınlar, fırtınalar, sis, terör saldırıları, hava olayları -  kazaları ile ilişkili bir sabit yıldız da etkin. (Ki daha  yazı yayınlanmadan Washington'daki tuhaf olayın haberi geldi bile)

5 Haziran -11 Haziran Haftası Burç YorumlarıHafta başlangıcında T kare ve düğümlerle oluşan grand cross hala aktif. Özellikle sabit burçları etkisine alan gergin ve sıkışmış enerji devam ederken, önemli kararlar ve hamleler arifesinde pek çok sabit etkili Aslan, Kova, Boğa ve Akrepler; Dolunayın da ışığı altında tabiki. Neptün Güneş trinesi de aktif, sanatsal yetilerimizi okşayan bu yapı, bir yandan da bizi derin ve sprituel alana çekiyor. İlişkiler adına da romantik etkilerini sürdürüyor. Ve 29 derecedeki anaretik Venüs Yengeç hem ilişkiler adına krizli çalışabilirken hem de 20 Nisan hibrit tutulmasını tetikliyor. Tutulmadaki konu ve kavramlar adına dikkat. Aşağıdaki linkten tutulma yazımızı tekrar okumanızı tavsiye ederim.

Pazartesi günü Merkür de Uranüs ile tam kavuşumda iken hafta boyunca teknolojiye, havacılığa,  uçaklara, gökyüzü ve uzay bilimlerine dair hatta uzaylılara dair :) haberler duymamız olası gözüküyor. Marjinal, fütüristik, inovatif projeler üretildiğine şahit olabiliriz.  Haftanın ilk yarısı yaşam enerjimizi biraz baskı altında hissedebiliriz. Yangınlara, patlamalara, kazalara sebebiyet verici de bir görünüm var. Pazartesi günü Venüs'ün Aslan burcuna geçişiyle Plüton karşıtlığı da netleşiyor. Venüs Aslan daha ön planda tutulmayı, pofpoflanmayı seven, lider ve sanatçı bir yapı. Plüton karşıtı, ilişkilerde egosantrik, despot, baskıcı, takıntılı, obsessif tavırlar getirebilecek. Finansal anlamda da var olan sıkışmışlık artar ve piyasalarda manipülasyon etkisi netleşir. Neptün teması olumlu olsada belirsizlik etkisi dde verecektir. Finansal krizin derinleştiğine tanık olurken, ilişkiler adına da etki bu yönde çalışacak maalesef. İçsel olarak dolduramadığımız değer görme duygumuzu alışveriş yaparak tatmin etmek isteyebiliriz bu hafta. Sanat ve bizi içe döndüren meditasyon, yoga vb. çalışmalar bu haftanın kaçış noktası olabilir. Bu satırları okurken pek çoğunuzun gökyüzünün yarattığı baskıyı derinden hissettiğinizi biliyorum. Yay dolunayı diyordu ki, sıkışmışlık yaşadığın noktalarda farkındalik geliştir, iyimser ol, hislerine güven ve harekete geç. Bunu tekrar hatırlatmak istedim. Bize deneyim alanı açmak istiyor gökyüzü ...

Pazartesi öğle saatleri itibariyle Ay Oğlak geçişiyle Yaydaki iyimser ve eğlenceli yapımız yerini daha ciddi, soğuk, politik bir yapıya bırakacak. Olayları, hataları azaltmak adına olumsuz sonuçları yönünden daha çok ele alabileceğiz, yani hataya olan toleransımız düşebilecek. Daha politik, duygusallıktan uzak, katı,  mantıkla hareket eden, disiplinli, başarı odaklı, çalışkan  bir yapıda olabileceğiz. Uranüs ile sert açısı bizi dürtüsel tepkilere itebilir. Traifkte de dikkatli olmamız gerekir. İletişim adına da krizli çalışabilir öğleden sonra saatleri.  Akşam saatlerinde de T kareyi tetiklerken bir tık daha dikkat gerekiyor yaptığımız işlerde. Kaza, yangın, yaralanma riski getirebilir. Etik, sağlam temelli olmayan işlerde sorun çıkaracak bir hafta.

5 Haziran -11 Haziran Haftası Burç Yorumları - Resim : 2Salı günü duygular ve mantığımız arasında denge kurmakta güçlük çekebiliriz. Duygularımızda ani iniş çıkışlar da yaşayabiliriz. Ama yeni bir proje üretmek, sunmak, marjinal bir fikri kabul ettirmek adına uygun görünüyor. Akşam saatlerinde dugusal beslenmemizde kısıtlanmış hissi ile ilişkiler de sorunlar yaşanabilir. Önemli görüşmeleri ötelemek, yeni bir ilişkiye başlamamak, önemli finansal adımlar atmamak, harcamalarda aşırıya kaçmamak gerekli. Çarşambaya bağlanırken gün, iletişim kanallarının rahatladığını, konsatrasyonumuzun yükseldiğini görüyoruz. Ay artık Kova burcunda;  daha hümanist, modernist, yenilikçi, belki biraz da daha isyankar ve duygulardan ayrıksı bir enerjide. Öğlene kadar bu olumlu etki devam ediyor. Öğlenden sonra Ay'ın aldığı açılar biraz sert ilişkiler adına zorlayıcı. Bu gün itibariyle haftanın ikinci yarısını etkileyecek olan Merkür Plüto trinesi de çalışmaya başlıyor. Konsatrasyon yükselirken, fikirlerimizde daha  kararlı, ısrarcı ve ikna eder yapıda olabiliriz. Hem Ay, hem Güneş Jüpitere sert açı yapıyor duygu dünyamızda abartılı olabilir ve gereksiz büyütebiliriz konuları. Bugün bazı ilişkiler adına ikinci bir şans enerjisi çalışabilir.

Perşembe günü içsel dengelerimizi daha rahat kurabileceğimiz bir yapıda başlıyor ama Ay Mars karşıtlığı devam eder vaziyette. Hem enerjide dürtüsellik ve agresyon verirken, hem de Mars Neptün 135 liğini tetikliyor. Bu da deniz kazaları, su taşkınları vb. su ve sulardan gelecek zararları arttırabilir. Yine zehirlenmeler adına da dikkat edilmesi gereken bir gün. Öğle saatlerinde Uranüs'ü karelerken ani gündemler karşısında dürtü kontrollü ilerlememiz gerekecek. Biraz kıskançlık enerjisi de hakim ilişkilerde o nedenle aşırı tepkisel olmayalım bugün. Akşam saatlerinde de iletişim sıkıntılı gözüküyor. Hala finansal anlamda enerji sorunlu, hafta geneli böyle zaten. Bu hafta ciddi düşünüp, tartıp, biçip hamle yapılması gereken bir hafta finansal anlamda.

Cuma öğleden sonra Ay artık Balık burcunda ve Satürn'e doğru ilerliyor. Duygusal anlamda baskı altında hissedebileceğimiz bir gün. İlişkilerde iletişimde sıkıntılı. Merkür Neptün uyumlu açısı kesinleşirken iletişim dilimiz yumuşayacak olsa da akşam üstü Ay karesinin kalkması beklenmeli. Bu açının etkisi altında şiir yazmak, kitap yazmak, şarkı söylemek gibi sanatsal faaliyetler destek görecektir. İletişim daha harmonik ve ahenkli ilerleyebilecektir. Akşam saatlerinde tetik alan Venüs Jüpiter karesi; aşırı para harcamaya dikkat et, ilişkilerinde de ego geliştirme, gereksiz iyimserlik de yapma diyor. Cumartesi sabah saatleri daha rahat nispeten ama,  akşam Ay'ın yine Venüs'e sert teması var. Etkisine girdiğimiz Venüs Satürn 150 liliğini tetikliyor. İlişkiler adına yine krizli bir süreç. Pazar günü Merkür Ay sekstili duygusal alışverişleri rahatlatıyor. Ama tavır ve davranışlarımızda agresyondan kaçınmamız gereken birgün ki iletişimi doğru kullanarak çözebiliriz bunu da. Öğleden sonra Venüs Ay uyumlu açıda fakat Venüs diğer gezegenlerle sert etkileşimlerde maalesef. Bu nedenle hayattan keyif alma, eğlenme, haz gibi kavramlarda baksı altında hissedebiliriz. İlişkiye başlamak, ortaklı işler başlatmak için uygun değil enerji.

5 Haziran -11 Haziran Haftası Burç Yorumları - Resim : 3Ve son olarak Pazatr günü Merkür de yönettiği İkizler burcuna geçiyor, 27 Haziran'a kadar da burada transitte olacak. Daha hızlı düşündüğümüz, daha meraklı olduğumuz, daha çok konuştuğumuz, sosyalleştiğimiz, iletişimin güçlü çalıştığı bir enerji verecek kolektife...

Gelen hayırla gelsin, olan hayırmıza olsun...

Sevgilerimle...

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  :

Sevgili Koç Burçları; pazartesi günü Venüs Aslan Burcuna geçti ve retro hareketi ile birlikte  9 Ekim'e kadar uzunca bir süre Aslan Burcunda kalacak. Sizler bu transiti aşk hayatınızı, çocuklarınızı, hobilerinizi, sanatsal çalışmalarınızı, eğlence hayatınızı ve borsa yatırımlarınızı ilgilendiren bir evinizden alacaksınız. Yeni aşklar o bakışlar :))  Evet yeni aşklar kapınızı çalabilir, var olan ilişkiler de çokça sorgulanabilir, aileye yeni bir bebek gelmesi planlanabilir, çocuklarınızla ilgili keyifli gelişmeler söz konusu olabilir, bir hobiniziz işe çevirebilir, hobilerinize bu dönem daha fazla vakit ayırabilir, bu alanlarda yoğunlaşıp hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz. Bu hafta için baktığımızda ilşkiler adına biraz krizli, ego savaşlarına dikkat lütfen. Yay dolunayı da yurt dışı seyahatleri, eğitimleri, hukuki ve akademik süreçler ile ilgili konular çekecek hayatlarınıza. Maddi anlamda şanslı bir süreçtesiniz ama bu hafta dikkat. Haftanın son günü ise Merkür İkizler geçişi yaşanacak ve 27 Haziran'a kadar burada kalacak. Ticari alanda, medyatik işlerde yoğunluk yaşayabilir, mini seyahatler ve eğitimlere katılabilirsiniz.  Yakınlarınızla iletişim trafiğiniz artabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR :

Sevgili Boğa  Burçları; pazartesi günü Venüs Aslan Burcuna geçti ve retro hareketi ile birlikte  9 Ekim'e kadar uzunca bir süre Aslan Burcunda kalacak. Eviniz, yuvanız, ailenizle daha keyifli zaman geçirdiğiniz bir dönem olabilecek bu. Ev ile ilgili masraflar, harcamalr getirebilir, evi güzlleştirmek,yenilemek gibi kavramlar da içerebilir bu süreç.  Kadersel kararlar aldığınız önemli bür süreçtesiniz. Taşınma da verebilir bu görünüm. Aile içi ilşkiler keyifli bir döneme girecektir. Yay Dolunayı etkisi ile önümüzdeki 2 hafta boyunca maddi konularda dikkatli olmalısınız. Haftanın son günü ise Merkür İkizler geçişi yaşanacak ve 27 Haziran'a kadar burada kalacak. Para evinizden aldığınız bu transit, ticari anlaşmalar, yeni gelir kaynakları ile ilgili bağlantılar getirebilir. Finansal konularda ilişkide olduğunuz kişilerle olan iletişimlerinizi, görüşmelerinizi yoğunlaştırabilir. Bu hafta inovatif projeler üretebilir 2. yarısı itibaryle de bunların tanıtımını yapabilirsiniz. Yaratıcı, ahenkli bir ulsupta olacaksınız.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER :

Sevgili İkizler  Burçları; pazartesi günü Venüs Aslan Burcuna geçti ve retro hareketi ile birlikte  9 Ekim'e kadar uzunca bir süre Aslan Burcunda kalacak. Yakınlarınız, kuzen, kardeş, komşu vb. ile olan ilişkileriniziz pekiştiği bir süreç olacaktır. Ticari, medyatik ilişkileriniz pekişebilir. Yeni ticari girişimler, sosyal medya üzerinden yürütülecek işler getirebilir.  Keyifli mini seyahatlere, eğitimlere başlayabilirsiniz. Hayatın bu alanı ile meşgul olarak haz duygunuzu pekiştirebilirsiniz. 12. evinizdeki stelyum sizleri özellikle mental olarak yordu. Bir süredir bu nedenle hep rahatlatıcı çalışmalar tavsiye ediyorum. Hala da tavsiye ediyorum :) Bilinçaltınızın rahatlaması lazım. İçten içe bir dönüşüm yaşıyorsunuz derinlerinizde aslında. Haftanın son günü ise Merkür İkizler geçişi yaşanacak ve 27 Haziran'a kadar burada kalacak. Artık Merkür burcunuzda ilerliyor bu sizlerin oluşturduğunuz proje ve fikirleri dış dünyaya açma döneminiz. iletişiminiz yoğunlaşırken daha sosyal bir döneme giriyorsunuz. Bu hafta önemli anlaşmalar yapabilir, önemli  karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER :

Sevgili  Yengeç Burçları; pazartesi günü Venüs Aslan Burcuna geçti ve retro hareketi ile birlikte  9 Ekim'e kadar uzunca bir süre Aslan Burcunda kalacak. Sizler maddi gelirler, üretim ve özdeğer evinizden alacaksınız bu transiti. Gelirlerinizi değerlendirmek adına önemli bir süreç diyebiliriz. Bu hafta maddi yatırımlar adına genel anlamda sert bir hafta o nedenle dikkat etmeli, güvenli görmediğiniz adımlardan kaçınmalısınız. Ama süreç gelirler evinizi hareketlendirici bir süreç olacaktır. Yeni bir takım gelir kaynakları ve maddi kazanımın artması söz konusu olabilecektir. Bazı istek ve arzularınızı gerçekletirmek adına önemli kararlar verebilirsiniz, önemli kişilerle temasa geçebilirsiniz. Sağlık konusunda dikkatli olmalısınız özellikle Yay Dolunayı yazımda detaylı belirttiiğim konularda etki alabilirsiniz. Tekrar aşağıdaki linkten okumakta fayda var. Zehirlenmelere karşı da dikkatli olmanız gereken bir 15 gün var önünüzde. Haftanın son günü ise Merkür İkizler geçişi yaşanacak ve 27 Haziran'a kadar burada kalacak. Biraz sizi iletişim adına geri plana çekecek, içsel sorgulamalara, farkındalıklara yöneltci bir süreç olabilecek bu dönem. Meditatif çalışmalar yapmak için uygun günler diyebiliriz. İçinizdeki bazı cevabını bulamadığınız soruları bu hafta 2. yarısı itibariyle çözümleyebilirisiniz. Rüyalarınız aktif olabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR :

Sevgili Aslan Burçları; pazartesi günü Venüs Aslan Burcuna geçti ve retro hareketi ile birlikte  9 Ekim'e kadar uzunca bir süre Aslan Burcunda kalacak. 1. evinizden alacağınız bu transit estetik, keyif, eğlence, sanat vb. konularda size tetik veriyor olacak. Dış görünüşünüzü bu dönem daha çok önemseyebilirsiniz, ikili ilişkiler hayatınızda daha çok yer alabilir. Ama bu hafta Venüs'ün açıları biraz sert bu nedenle ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve finansal konularda dikkatli olmalısınız. Abartılı, dürtüsel tavırlardan ve aşırı para hacamaktan kaçının. Sağlığınıza dikkat etmeye devam. Kalp, tansiyon, şeker gibi rahatsızlıkları olanlar ilaçlarını ihmal etmesin. Egosantrik tavrılardan da kaçının. Yay Dolunayı bazılarınıza  ilişkiler, çocuklarınız, spekülatif para piyasalarındaki yatırımlarınız gibi konularda çözülümler getirmiş olabilir. Bu konularda adım atmanız gereken süreçler, göstergeler alabilirsiniz ilerleyen günlerde. Kariyer alanında marjinal fikir ve projeler üretmek için haftanın ilk yarısı, ikna edici etkili sunumlar için ise ikinci yarısı uygun olabilir. Haftanın son günü ise Merkür İkizler geçişi yaşanacak ve 27 Haziran'a kadar burada kalacak. Sosyal çevreniz, yakın arkadaşlarınızla iletişim trafiğinizin arttığı bir döneme giriyor olacaksınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR :

Sevgili  Başak Burçları; pazartesi günü Venüs Aslan Burcuna geçti ve retro hareketi ile birlikte  9 Ekim'e kadar uzunca bir süre Aslan Burcunda kalacak. Mevcut ilişkiler adına krizli çalışabilecektir bu süreç. Ego savaşları, baskıcı, takıntılı tavırlar, kıskançlıklar söz konusu olabilecek. İkili ilişkilerinizi daha gözlerden uzak yaşamak isteyebilirsiniz bu dönem. Bir diğer anlamıyla da gizli ilişkilere çekilebilme riskiniz olduğunu söylemeliyim. Geçen hafta itibariyle ve bu hafta dahil ilişkiler adına daha hassas, duygusal, romantik bir yapı da verebilir sizlere bu görünüm. Yurtdışı ile ilgili ticari, eğitim, seyahat gibi konularda şanslı gözüküyorsunuz. Bu alanda yeni ve farklı projeler üretmek için uygun bir haftadasınız. Özellikle ticari bir takım anlaşmalar yapmanız söz konusu olabilir kariyer alanınızla ilgili. Yay Dolunayı sizlere eviniz, aileniz, vatanınız gibi kavramlarda bir takım adımlar attırabilecek. İçinde bulunduğunuz sıkışmışlık hissi belki de sizleri yeni bir eğitime veya mini bir seyahate yönelendirebilecek. Haftanın son günü ise Merkür İkizler geçişi yaşanacak ve 27 Haziran'a kadar burada kalacak. Bu transit sizleri kariyer alanınıza odaklayacak ve işinizde fikirlerinizle ön plana çıktığınız bir süreç verecektir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER :

Sevgili Terazi Burçları; pazartesi günü Venüs Aslan Burcuna geçti ve retro hareketi ile birlikte  9 Ekim'e kadar uzunca bir süre Aslan Burcunda kalacak. İlişkisi olanlar için zaman zaman krizli çalışabilir. Yalnız olanlara ise, sosyal çevrelerinden, yakın arkadaşları içersinden bir partner getirmesi olası olabilir. Transiti aldığınız ev 3.kez evlilik ile de ilişkili bir ev. Daha önece 2 kez evlenmiş olanlara duyurulur :) Sosyal hayatınızı renklendirecek, arkadaşlarınızla keyifli, eğlenceli bir yaz getirebilecektir özellikle retroya gireceği 22 Temmuz civarına kadar. Yeni bir gruba, derneğe,sosyal çevreye de sokabilir sizleri. Her halükarda daha hareketli ve sosyal bir dönem dememiz doğru olacaktır. Retro süreci exler adına da hareketli olabilir. Hem aşk, hem arkadaş, hem de çocuklarınızla ilişkilerinizde ego, benlik çatışmaları söz konusu olabilir bu hafta. Bu anlamda dikkat etmelisiniz. Finansal adımlar adına temkinli olmalısınız. Eş - ortağın parası gibi konularda şanslı bir süreçtesiniz. Beklediğiniz bir kredi, ödeme, miras vb. aniden  gelebilir. Yay Dolunayı sizlere eğitim, medya, ticaret belki seyahat- turizm gibi konularda yeni bir takım adımlar, deneyimler getirebilecek. Haftanın son günü ise Merkür İkizler geçişi yaşanacak ve 27 Haziran'a kadar burada kalacak. Bu da muhtemelen sizleri yurtdışı bağlantılı eğitim, seyahat, ticaret gibi konularda yoğunlaştırırken, uzakta yaşıyan tanıdıklarınız, iş arkadaşlarınızla olan iletişiminizi de arttırabilecek.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER :

Sevgili Akrep  Burçları; pazartesi günü Venüs Aslan Burcuna geçti ve retro hareketi ile birlikte  9 Ekim'e kadar uzunca bir süre Aslan Burcunda kalacak. Kariyer alanından aldığınız bu transit sizleri bu alanda harekete geçirecek. Aslında pek çok etki bu alanda sizlerden birşeyler bekliyor gibi :) Bu transit boyunca kariyer alanınızda, iş arkadaşlarınızla daha keyif aldığınız, eğlendiğiniz bir sürece girebilirsiniz. Gelir kaynaklarınızda artış verebilir. Yeni bir iş, maaş artımı ya da terfi de verebilir. Bir ihtimal evlilik veya boşanma  ve dolayısıyla soyadı değişimi  söz konusu olabilir, toplumsal statünüz değişebilir.  Ama bu hafta kariyer ve dış ticaret alanında finansal adımlarınıza, yatırımlarınıza dikkat etmelisiniz. Gereğinden fazla para harcama, gereksiz agresifleşme gibi handikapları olabilir bu haftanın. Zaten büyük karenin bir ayağı da siz oluyorsunuz ve enerji sizleri de çok yordu bir süredir. Yay Dolunayı maddi gelirler evinizde gerçekleşirken artık sizlerin bu konularda kariyerinize yönelik bir takım adımlar atmanızı istiyor. Hakkınız olan kazancı elde edebilmelisiniz. Haftanın son günü ise Merkür İkizler geçişi yaşanacak ve 27 Haziran'a kadar burada kalacak. Ödemeler, pirimler, krediler, miras vb. konularda bazı ön hukuki süreçlerde beklediğiniz haberleri getirebilir. Bir eğitim bursu kazanabilirsiniz veya yeni bir okult eğitime başlayabilirsiniz. İç dünyanız fazla konuşkan takılabilir bu süreçte  :) Beyni dinginleştirme çalışmaları anlamlı olabilir.    

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR :

Sevgili  Yay Burçları; pazartesi günü Venüs Aslan Burcuna geçti ve retro hareketi ile birlikte  9 Ekim'e kadar uzunca bir süre Aslan Burcunda kalacak. Yurtdışı bağlantılı konular, ticaret, eğitim, seyahat, reklam gibi konularda olumlu etkiler getirecek sizlere. Yabancı biriyle tanısıp bir ilişki  yaşamanıza da vesile olabilir yeni bir iş ortağı da getirebilir. Yine hukuki süreçler adına da olumlu çalışabilir bu konumda. Uzak akrabalarınızla görüşmek sizleri mutlu edecektir. Günlük rutinlerinizi etkileyecek ani kararlar alabilirsiniz. İşinizle ilgili inovatif projeler üretebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı itibariyle  ikna yeteneğiniz artarken bir takım sorunlarınızı iletişim yoluyla çözebilirsiniz. Burcunuzda gerçekeleşen dolunay sizlere önemli farkındalıklar kazandıracak ve buna bağlı olarak bir takım adımlar attıracak. Beklediğiniz bir ödeme, kredi, miras vb. finansal bir alanla da bağlantılı çalışabilir bu aynı zamanda. Haftanın son günü ise Merkür İkizler geçişi yaşanacak ve 27 Haziran'a kadar burada kalacak. İkili ilişkileriniz, ortaklı işlerinizde iletişim odaklı çözümlenmeler, varsa danışmanlarınızla iletişim trafiğinizin yoğunlaştığı bir süreç getirecek sizlere.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR :

Sevgili  Oğlak Burçları; pazartesi günü Venüs Aslan Burcuna geçti ve retro hareketi ile birlikte  9 Ekim'e kadar uzunca bir süre Aslan Burcunda kalacak. Finansal anlamda şanslı bir sürece girdiğinizi söyleyebiliriz. Krediler, borçlar, ödemeler, primler, miras, başkalarının paraları (eş-ortak) gibi konularda mutlu edici, keyif verici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hatta bir kısmınız için ikili ilişkiler adına da keyifli bir dönem getirebilir ve yeni bir ilişki veya var olanın evlilik yolunda ilerlemesi söz konusu olabilir. Yeni bir iş ortaklığı da söz konusu olabilir. Yay dolunayını  biraz kontrolsüz bir alandan aldınız, özellikle fiziksel ve mental sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Gerekli tetkikleri yaptırmalı ihmal etmemelisiniz. Bir takım farkındalıklar da yaşamış olmalısınız derinlerinizde ve bazı çözümlemeler ... İşte şimdi bunlarla ilgili harekete geçme zamanı. Aşk hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz veya borsadaki yatırımlarınız; tüm bu alanlarda olası ani kararlar, haberler hayatınıza dahil olabilir. Bir hobinizi işe çevirebilirsiniz ve tahmininizden de hızlı bir şekilde büyüyebilir örneğin. Kadersel süreçler var bu alanlarda. Haftanın son günü ise Merkür İkizler geçişi yaşanacak ve 27 Haziran'a kadar burada kalacak. Bu da sizlerin iş yaşantınızda ürettiğiniz fikir ve projelerle ön plana çıknmanıza vesile olacak bir sürece benziyor.  İş ile iligi iletişim trafiginiz de artacaktır bu zaman zarfında.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR :

Sevgili  Kova Burçları; pazartesi günü Venüs Aslan Burcuna geçti ve retro hareketi ile birlikte  9 Ekim'e kadar uzunca bir süre Aslan Burcunda kalacak. Evliliğinizde, ikili ilişkilerinizde keyif alacağınız, mutlu, huzurlu olacağınız, bereketli ortaklıklar kurabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Yeni ilişkiler getirebilecek berkar olanlarınıza hatta evlilik de getirebilecek. Yalnız retro sürecini de kapsayan bir süreç olduğu için mevcut ilişkiler adına sorgulayıcı dönemler de yaşatabilecek.  Ama çözümleri de verecek. Yay dolunayını istek ve arzularınızı tanımlayan, sosyal yaşamınızı gösteren bir evden aldınız ve bazı farkındalıklar yaşadınız şimdi bunlara dair bazı adımlar atmanızı bekliyor sistem. Ani bir kararla taşınma gündeminiz olabilir. Ya da süreç sizi buna zorlayabilir. Eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili ani kararlar söz konusu velhasıl. Haftanın son günü ise Merkür İkizler geçişi yaşanacak ve 27 Haziran'a kadar burada kalacak. Partneriniz, çocuklarınızla olan iletişim trafiğiniz artarken,  kitap yazma gibi sanatsal faaliyetler için de uygun bir zaman diliminde olacaksınız.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR :

Sevgili  Balık Burçları; pazartesi günü Venüs Aslan Burcuna geçti ve retro hareketi ile birlikte  9 Ekim'e kadar uzunca bir süre Aslan Burcunda kalacak. Sizler için yeni bir iş imkanı ya da var olan işinizle ilgili koşul ve kazanımlarda iyileştirme, daha huzurlu, mutlu ve keyif aldığınız bir çalışma ortamı getirebilir bu transit. Ailenize yeni bir  kedi üye katılmasına da vesile olabilir :) Her halükarda günlerinizi daha keyifli hale getirecek bir süreç denebilir. Bu hafta işinizle ilgili harcamalara  dikkat edilmesi gereken, iş arkadaşlarınızla tartışmalardan uzak durulması gereken bir hafta. Yay dolunayı sizi kariyer ve sosyal statu evinizden etkiledi ve bazı farkındalıklar kazandırdı. Göremediğiniz bazı kavramlar sizler için netleşti ve özellikle iş alanında sizleri yeni süreçlere, başlangıçlara sokacak gibi gözüküyor. Bir kısmınız ise uzak yerlere taşınma kararı alabilirsiniz. Yay değişken burçtur ve doğası gereği değişim getirecektir. Haftanın son günü ise Merkür İkizler geçişi yaşanacak ve 27 Haziran'a kadar burada kalacak.Eviniz, aileniz, yuvanız ile ilgili projeler, kararlar aldırabilir, aile içi iletişim trafiğinizi arttırabilir. Aile ziyaretleri de artabilir. Önemli bir takım ticari projeler üretmeniz ve kararlar almanız da söz konusu olabilir bu hafta.

Diğer Yazıları