5 futbolcu daha koronaya yakalandı

Beşiktaş Futbol Takımı'ndaki koronavirüslü oyuncu sayısı artıyor. 3 oyuncusunda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonuçlarının pozitif çıktığını duyuran siyah beyazlı kulüp, ülkelerinin milli takımında yer alan iki futbolcusunda da pozitif bulguya rastlandığını açıkladı. Beşiktaş'taki toplam Kovid-19'lu futbolcu sayısı ise 8'e yükseldi.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik heyet, futbolcu ve görevli idari personele uygulanan Kovid-19 test sonuçları sonunda biri kadro dışı bırakılan olmak üzere toplam üç futbolcuda pozitif bulguya rastlandığı duyuruldu.

Ayrıca, ülkelerinin milli takım kamplarında yer alan iki futbolcunun daha Kovid-19 PCR testlerinde de pozitif bulguya rastlandığının kulübe bildirildiği ifade edildi.

Tarama testleri pozitif sonuç veren futbolcuların; takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlandığı belirtildi.

Siyah-beyazlı kulüpte, daha önce de 3 oyuncunun test sonuçları pozitif çıkmıştı. Bununla birlikte Beşiktaş'ta Kovid-19'a yakalanan futbolcu sayısı 8'e yükselmiş oldu. 

5 futbolcu daha koronaya yakalandı ile ilgili etiketler Beşiktaş futbolcu kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.