5 Alman'a haddini bildiren Türk, bu kez de sözde demokratları susturdu! / VİDEO

Türkiye onu Almanya seçimleri öncesinde katıldığı bir tartışma programı ile tanıdı. ARD Televizyonun'da yayınlanan tartışma programına davet edildiğinde istemeye istemeye katıldığını belirten Tuğrul Selmanoğlu, 5 Almanla girdiği polemikte Türkiye, AK Parti ve Erdoğan'a yönelik eleştirilere verdiği yanıtlarda gündem olmuştu. Die Welt gazetesi “Moderatör ve katılımcılar, Erdoğan taraftarını durdurmakta zorlandı” başlığını kullanmıştı onun için. Türkiye'de ise 5 Alman'a haddini bildiren Türk olarak tanındı. Tuğrul Selmanoğlu bu kez demokrasinin tartışıldığı bir platformda konuştu. Daha doğrusu konuşturulmamak için yapılan tüm engellemelere rağmen bunu gerçekleştirdi ve tam anlamıyla "Demokrasi dersi" verirken, Türkiye ile ilgili algıları bir bir yerin dibine soktu.

Kendisini yazar, çizer, eser, gürler, dertli bi adam olarak tanımlıyor Tuğrul Selman. AK Parti üyesi olduğunu her fırsatta vurguluyor.

Aslen Elazığlı. Ancak Almanya'da doğup büyümüş. Asıl mesleği hekimlik. Ancak sağlık turizmi ile yaşamını sürdürüyor.

"Benim Makamım yok... Korumam yok... Özel kalemim yok... Şoförüm yok... Kimseden aldığım bir kuruş para yok..." diyor Tuğrul Selmanoğlu, Türkiye ve Erdoğan düşmanlarına hadlerini bildirirken.

Son olarak dünyanın çeşitli kültürlerinden insanların demokrasi adına gerçekleştirdikleri bir panelde konuştu. Engellemelere rağmen konuştu demek gerek. Zaten konuşmasına da o kişilere cevap vererek başlıyor Selmanoğlu. İşte o konuşma;

Tuğrul Selman, Türkiye ile iplerin gerildiği, siyasi liderlerin neredeyse hepsinin "Türkiye"ye verecekleri cezayı anlatarak oy istediği o seçimler sırasında ARD televizyonu tarafından bir tartışma programına çağrıldı.

Alman Die Welt Gazetesi, Selmanoğlu'nun programdaki performansı için “Moderatör ve katılımcılar, Erdoğan taraftarını durdurmakta zorlandı” başlığını kullandı.

İşte o programda Tuğrul Selmanoğlu'nun 5 Alman'a haddini bildirdiği anlar;

Programa gönülsüz gittiğini belirten Selmanoğlu, o programda yaşananları “Onlara, ‘Kısa vadede Türkiye düşmanlığı tavrınız size bir-iki puan kazandırabilir ama uzun vadede tavrınızın İslam düşmanlığına ve ırkçı partilere yaradığını göreceksiniz’ dedim.” sözleri ile özetliyor.

Selmanoğlu, o konuşmalarından sonra terör örgütleri tarafından tehdit edildiğini vurguluyor:
“Programa davet edildiğimde katılmak istemedim. Takipçilerim ısrar edince gittim. Karışımda sıkı Türkiye karşıtı 2 bakan ve doktorasını Türkiye üzerine yapmış profesörler vardı. Seçimlerden hemen önce bu programa çağrılmam tesadüf değil. Daha önce AK Parti Yurt Dışı Seçim Koordinasyon Merkezi Basın Medya Başkanlığı yaptım. Facebook’ta 90 bine yakın takipçim var. Paylaştığım videoları milyonlar beğeniyor. Beni oraya çağırarak harcamaya çalıştılar ancak müsaade etmedim. 200’e yakın gazete, Türkiye’yi savunmam ile ilgili haber yaptı.”

5 Alman'a haddini bildiren Türk, bu kez de sözde demokratları susturdu! / VİDEO ile ilgili etiketler tuğrul selmanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.