4'üncü Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı Rusya'da düzenlenecek!

ARMY 2018, 4'üncü Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı, 21-26 Ağustos 2018 tarihlerinde, T.C. Ekonomi Bakanlığı izniyle, Tüyap Yurtdışı Fuarlar Milli Katılım Organizasyonu ile Moskova, Rusya'da düzenlenecek.

2017 yılında 3'üncüsü hazırlanan ve her yıl yapılmakta olan fuar, 2018'den itibaren iki yılda bir düzenlenecek. Rusya'nın en büyük savunma sanayi fuarı olma özelliği taşıyan fuar 200.000m2 net alanda gerçekleştirilecek.

ARMY 2017, Ülkelerarası ikili savunma işbirliği anlaşmalarına, imza törenlerine, niyet ve tedarik anlaşmalarına, katılımcı firma etkinliklerine 7 ülkeden milli katılıma, 20 Ülkeden Savunma Bakanına, 29 ülkeden Uzmana, 15 ülkeden Savunma Sanayi Bakan Yardımcısı ve Genelkurmay Başkanı, 65 ülkeden resmi heyete, 78 Savunma Sanayi şirketine ev sahipliği yapmıştı.

ARMY 2018'de, de hedef; Türk Savunma Sanayinin gücünü ve büyüklüğünü, bütün dünyadan fuarı ziyaret eden sektör profesyonellerine göstermek olacak.

4'üncü Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı Rusya'da düzenlenecek! ile ilgili etiketler army fuar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.