4N1K İlk Aşk 11. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

Fox TV'nin beğenilen dizisi 4N1K İlk Aşk'ın 10. bölümü yayınlandı. Son bölümde; Ali’nin gerçekleri bilmesi gerektiğine inanan Barış, Yaprak’ı ikna etmeye çalışır. Kendi yaşadıklarını örnek veren Barış, onu ikna etmek için anne ve babasının mezarına bile götürür. Barış’ın Yaprak’a duygularını bilen Ali, ikili arasında onları çözmeye çalışır. 4N1K İlk Aşk 11. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Son bölüm izleme linki ve yeni gelişmelerin olduğu sahneler haberimizde...

Gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk'ın 10. bölümü Fox TV izleyicileri ile buluştu. Oğuz’un ailesinin kötüleşen mali durumu gizlenemez durumdadır. Çete ona destek olmak için bir plan yapar. Herkes dört koldan Oğuz’lara yardım etmek için seferber olur. Cihan ile Ece arasında ise beklenmedik bir gelişme yaşanır. 4N1K İlk Aşk 11. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Son bölümden görüntüleri ve dizinin gelişmeleri haberimizde bir araya getirdik.

4N1K İlk Aşk 11. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

4N1K İLK AŞK 10. BÖLÜM İZLE!

4N1K İLK AŞK 11. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

4N1K İLK AŞK 10. BÖLÜM KONUSU
Ali’nin gerçekleri bilmesi gerektiğine inanan Barış, Yaprak’ı ikna etmeye çalışır. Kendi yaşadıklarını örnek veren Barış, onu ikna etmek için anne ve babasının mezarına bile götürür. Barış’ın Yaprak’a duygularını bilen Ali, ikili arasında onları çözmeye çalışır. Her ikisinin de kendisinden bir şey sakladığına iyice emin olur. Oğuz’un ailesinin kötüleşen mali durumu gizlenemez durumdadır. Çete ona destek olmak için bir plan yapar. Herkes dört koldan Oğuz’lara yardım etmek için seferber olur. Cihan ile Ece arasında ise beklenmedik bir gelişme yaşanır. Okula yeni gelen Tuna’nın tuhaf davranışları herkesi tedirgin eder, özellikle de Yaprak’ı. Barış’ın baskısına dayanmayan Yaprak, Ali’ye her şeyi itiraf etmeye gider. Evde ise onu bambaşka bir sürpriz beklemektedir.

4N1K İlk Aşk 11. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? - Resim : 2

4N1K İLK AŞK 9. BÖLÜM KONUSU
Ela Hoca ile konuşurlarken yakalanan Yaprak ve Barış zor durumda kalıyor. Ela Hoca’nın anlattıklarından etkilenen Ali ona yardım etmeye karar veriyor. Oğlunu bulmak için Ali çeteyi seferber ediyor.

Yaprak ile Barış’ı sürekli yan yana bulan çete duruma el koyuyor. Kendine mesafe koyan çete ile Yaprak’ın arası ilk kez bozuluyor. Tekin ve Jülide, Ela’ya Barış ve Yaprak’la konuşup her şeyi inkar etmesi için baskı yapıyor. Sinan ile arası açılan Ece yaptığı seçimden dolayı çok pişman oluyor. Sinan’la konuşmaya çalışan Ece beklemediği bir tepki alıyor. Okula yeni gelen öğrenci ilginç tavırları ve hakkında çıkan dedikodular nedeniyle büyük gizem yaratıyor. Müdür ile arasını iyi tutmaya çalışan Yaprak, yeni öğrenciye rehberlik yapmaya gönüllü oluyor. Ancak Tuna hiç de göründüğü gibi bir çocuk değildir.

4N1K İlk Aşk 11. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? - Resim : 3

4N1K İLK AŞK 8. BÖLÜM KONUSU
Fatmanur ve Kadir, Antakya’ya geri dönerek, her şeye yeniden başlamak için karar alacak, fakat beklenmeyen gelişmeler ile planlarını bir müddet ertelemek zorunda kalacaklardır.

Kadir, Şükran’ı hayatta tutabilmek için elinden geleni yapmaya çalışacaktır. Bu kademede Türkan‘ın yardımını kabul etmek mecburiyetinde kalacak, bu kararı ile kendine oynanacak büyük oyuna istemeden zemin hazırlamış olacaktır. Ahmet, Arif’in oynadığı oyunları açığa çıkartmaya çalışacak, ama Arif’in asıl planının asla farkına varamayacaktır.

Hayri ve Nihat’ı arasındaki uçurum giderek büyüyecek, Nihat'ın babasından intikam almak için başladığı işte hiç ummadığı bir olay ile karşılaşacak. Tüm dengesi bozulacaktır. Şafak tam her şeyi kaybettiğini düşündüğü anda, önüne gelen fırsatı ablasını kontrol edebilmek için kullanacak, adeta küllerinden yeniden doğacaktır. Her şeye yeniden başlamak için verilecek ödünler, mutlu olabilmek için harcanacak emekleri boş çıkaracaktır.

4N1K İlk Aşk 11. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? - Resim : 4

4N1K İLK AŞK
FOX’un büyük merakla beklenen yeni gençlik dizisi “4N1K İlk Aşk”ın yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel üstleniyor. Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar’ın paylaştığı dizi Cuma günleri saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın 4N1K kitabından uyarlanan ve filmleriyle de gişede büyük başarı yakalayan öykünün dizisinin senaryosunu Ferhat Ergün yazıyor. Murat Onbul’un yönetmenliğini üstlendiği 4N1K İlk Aşk'ın proje tasarımını Tolga Afşin Kaya yapıyor. Kadroda Bülent Alkış, Zeynep Özder, Emir Benderlioğlu, Beyti Engin, Aybanu Aykut, Hakan Haksun, Firuzan Aydın, Tuğçe Kıltaç ve Meral Asıltürk gibi deneyimli isimler de yer alıyor.

4N1K İlk Aşk 11. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? - Resim : 5

4N1K İLK AŞK KONUSU
Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir.

Aşktan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla bela mıknatısı olan; her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu beş gencin; çocukken verdikleri o söz, her arıza durumda yineledikleri o cümle, hikayemizi en iyi şekilde özetlemektedir aslında: "Hepimiz kızımız, kızımız hepimiz için!"

4N1K İlk Aşk 11. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler 4N1K ilk aşk 4n1k ilk aşk 11.bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.