4N1K 7. bölüm fragmanı! 4N1K İlk Aşk 6. bölüm izle!

Fox TV'nin gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk dizisi 6. bölümü bu akşam ekrana geldi. Ali'nin bıçaklandığı anda sonlanan 5. bölümün ardından izleyiciler Ali'nin sağlık durumunu merak ediyor. Çok kan kaybeden Ali kendine gelebilecek mi? 4N1K 7. bölüm fragmanı! 4N1K İlk Aşk 6. bölüm izle! Görüntüler ve dizideki gelişmeler haberimizde...

Fox TV ekranlarında yayınlanan 4N1K İlk Aşk'ın 6. bölümü seyirci ile buluştu. Bela mıknatısı olan beş arkadaşın başrolde olduğu 4N1K'da bu hafta Ali'nin yoğun bakımdan çıkması için dualar eden kafadarlar onun için önemli olan besteyi sanatçısına hatırlatabilecekler mi? 4N1K 7. bölüm fragmanı! 4N1K İlk Aşk 6. bölüm izle! Ayrıntıları ve merak edilen gelişmeleri bu haberde bulabilirsiniz.

4N1K 7. bölüm fragmanı! 4N1K İlk Aşk 6. bölüm izle!


6. BÖLÜM ÖZETİ
Ali çok kan kaybetmiştir. Barış’la Yaprak onu zar zor hastaneye yetiştirmeyi başarılar. Ali’nin uğradığı saldırı ve yaralanma haberi okulda bomba etkisi yaratır.

4N1K 7. bölüm fragmanı! 4N1K İlk Aşk 6. bölüm izle! - Resim : 2

Tüm çete ve onu sevenler soluğu hastanede alır. Ela, Tekin ve Jülide de gelirler. Jülide, Ali’ye olanlar için Ela’yı suçlar. Çok kan kaybeden Ali için özellikle ilk 24 saat çok kritiktir. Onu uyandırmak için herkes kendince seferber olur.

4N1K 7. bölüm fragmanı! 4N1K İlk Aşk 6. bölüm izle! - Resim : 3

En zor görevde Yaprak ve Barış’tadır. Ali’yi küçükken uyandırmak için ailesinin dinlettirdiği şarkıyı bulmaya çalışırlar. Artık hiç bir yerde ne CD’si ne de kaseti olmayan şarkıyı Ali’ye dinletebilmek için eski şarkıcının peşine düşerler. Ali’yi bıçaklayanlarla telefonda görüşen Barış ise davranışları ile şüpheli davranışları ile dikkat çeker. Yoksa yine her şeyin arkasında o mu vardır?

4N1K İLK AŞK 6. BÖLÜM İZLE!

4N1K İLK AŞK 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

4N1K 7. bölüm fragmanı! 4N1K İlk Aşk 6. bölüm izle! - Resim : 4

4N1K İLK AŞK
FOX’un büyük merakla beklenen yeni gençlik dizisi “4N1K İlk Aşk”ın yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel üstleniyor. Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar’ın paylaştığı dizi Cuma günleri saat 20.00’de izleyiciyle buluşuyor.

Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın 4N1K kitabından uyarlanan ve filmleriyle de gişede büyük başarı yakalayan öykünün dizisinin senaryosunu Ferhat Ergün yazıyor. Murat Onbul’un yönetmenliğini üstlendiği 4N1K İlk Aşk'ın proje tasarımını Tolga Afşin Kaya yapıyor. Kadroda Bülent Alkış, Zeynep Özder, Emir Benderlioğlu, Beyti Engin, Aybanu Aykut, Hakan Haksun, Firuzan Aydın, Tuğçe Kıltaç ve Meral Asıltürk gibi deneyimli isimler de yer alıyor.

4N1K 7. bölüm fragmanı! 4N1K İlk Aşk 6. bölüm izle! - Resim : 5

DİZİNİN KONUSU
Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir.

Aşktan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla bela mıknatısı olan; her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu beş gencin; çocukken verdikleri o söz, her arıza durumda yineledikleri o cümle, hikayemizi en iyi şekilde özetlemektedir aslında: "Hepimiz kızımız, kızımız hepimiz için!"

 

4N1K 7. bölüm fragmanı! 4N1K İlk Aşk 6. bölüm izle! ile ilgili etiketler Fox TV 4N1K ilk aşk 4n1k 7.bölüm fragmanı 6. bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.