48'inci Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Dizi Ödülü'nde Tek Adayım Var

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu akşam yapılıyor. Birçok kategoride verilecek ödüller sahiplerini bulacak. Altın Kelebek Ödülleri'nde En iyi dizi kategorisinde ise benim bu yıl tek adayım var. Teşkilat, Kuruluş Osman, Alparslan Büyük Selçuklu ve Yargı dizilerinin aday olduğu kategoride kazanan kim olur?

Her yıl büyük bir heyecana sahne olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu yıl 48. kez düzenleniyor. 2022 yılına damga vuran isim ve projelerin ödül alacağı törende televizyon ekranlarında yayınlanan birçok projede en iyi dizi kategorisinde yarışacak.

ALTIN KELEBEK EN İYİ DİZİ ÖDÜLÜNÜ KİM ALIR?

Pantene Altın Kelebek Ödülleri en iyi dizi kategorisinde Alparslan Büyük Selçuklu, Camdaki Kız, Duy Beni, Teşkilat, Sadakatsiz, Masumlar Apartmanı, Kardeşlerim, Kuruluş Osman, Yargı ve Üç Kız Kardeş yer alıyor.

Geçtiğimiz yıl Altın Kelebek'te en iyi dizi ödülünün sahibi Camdaki Kız olmuştu. Bu yüzden bana göre göre bu yıl alamayacak. En güçlü adayım ise Pazar akşamlarının reyting rekortmeni Yargı bu yıl Altın Kelebek Ödülleri'nden en iyi dizi ödülünün sahibi olur.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrol oynadığı Yargı dizisi senaristi Sema Ergenekon'un harika hikayesi ve güçlü sosyal medya etkileşimi nedeniyle ödülde en güçlü adayım olacak.

#PanteneAltınKelebek

48'inci Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Dizi Ödülü'nde Tek Adayım Var ile ilgili etiketler Pantene Altın Kelebek Ödülleri Yargı Pınar Deniz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.