47. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Rap Sanatçısı ödülü Sefo'nun oldu!

Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Yılın En İyi Rap Sanatçısı ödülünü Sefo aldı. Halkın oylarıyla sahiplerini bulan ödüllerde Sefo konuşmasıyla da takdir edildi.

2021 yılının en iyi rap sanatçısı Sefo oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye'nin müzik, televizyon ve sinema alanlarında en iyilerin belirlendiği Altın Kelebek Ödüllerinde kazanan isimler arasında Sefo da yer aldı.

YILIN EN İYİ RAP'ÇİSİ SEFO OLDU!

Sefo 2021 yılının en iyi rap sanatçısı oldu. Altın Kelebek ödüllerinde aldığı Yılın En İyi Rap Sanatçısı ödülü alan Sefo yaptığı konuşmada;

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

"Yaptığımız müziğin bu şekilde başarıya ulaşması ve bu başaranın taçlanıyor olması beni çok mutlu etti. Herkese çok teşekkür ederim."

47. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Rap Sanatçısı ödülü Sefo'nun oldu! ile ilgili etiketler Altın Kelebek sefo Altın Kelebek Ödülleri yılın en iyi rap sanatçısı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.