41 yaşındaki Dani Güiza'dan rekor gol! Sanluqueno'nun golcüsü takımını galibiyete taşıdı

İspanya Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin eski golcüsü Daniel Güiza, 41 yaşında gollerine devam ediyor. Güiza, Castellon deplasmanında 89. dakikada penaltıdan attığı golle Sanluqueno'ya galibiyeti getirirken İspanya 3. liginde gol atan en yaşlı futbolcu oldu. Güiza bir önceki golünü 8 ay önce, 21 Ocak’ta yine 89. dakikada atmıştı.

İspanya Milli Takımı'yla EURO 2008'de şampiyon olduktan sonra Temmuz ayında Fenerbahçe kariyerine başlayan Daniel Güiza, 41 yaşında gollerine devam ediyor.

Sarı-Lacivertliler'in Mallorca'dan 14 milyon euro bonservisle transfer ettiği Dani Güiza, attığı gollerden çok kaçırdıklarıyla hatırlanıyordu. F.Bahçe'den ayrıldıktan sonra bir ara Paraguay Ligi'ne kadar düşen eski yıldız futbolcu, 2017'den beri İspanya 3. Lig ekibi Sanluqueno'da forma giyiyor.

41 yaşındaki Dani Güiza'dan rekor gol! Sanluqueno'nun golcüsü takımını galibiyete taşıdı ile ilgili etiketler Fenerbahçe İspanya Dani Güiza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.