40'ıncı yaşını kutlayan Bergüzar Korel'e hayranlarından unutulmaz hediye

Yeni yaşını kutlayan Bergüzar Korel'e en anlamı ve unutulmaz hediye hayranlarından geldi. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in doğum gününde hayranları, ünlü oyuncunun mezun olduğu Nilüfer Hatun Ortaokulu'na müzik odası yaptırdı. Aldığı bu hediye karşısında büyük bir mutluluk yaşayan Bergüzar Korel, ''İyi ki benim ailemsiniz'' ifadelerini kullandı.

2009 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı Halit Ergenç ile mutlu bir evlilik sürdüren Bergüzar Korel geçtiğimiz Kasım ayında 3'üncü kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. 27 Ağustos 1982 doğumlu olan oyuncu Bergüzar Korel 40'ıncı yaşını kutladı. Güzel oyuncuya en güzel hediye de hayranlarından geldi.

HAYRANLARI BERGÜZAR KOREL ADINA MÜZİK SINIFI YAPTIRDILAR

Bergüzar Korel'in fanları ünlü oyuncunun mezun olduğu ortaokula 'Bergüzar Korel Müzik Sınıfı' yaptırdı. Aldığı bu hediye karşısında oldukça duygulanan Bergüzar Korel, mutluluğunu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi.

40'ıncı yaşını kutlayan Bergüzar Korel'e hayranlarından unutulmaz hediye

Bergüzar Korel, 'Bergüzar Korel Müzik Sınıfı'nın görüntülerini 2.2 milyon takipçili Instagram hesabından yayınladı ve altına şu notu düştü:

''Benim ilkokulumda benim adıma bir müzik odam var artık..
Anlamını kelimelere sığdıramıyorum..
Koştuğum koridorlara açılan bir sınıfta sevenlerim tarafından yapılan bu müzik odasında çağdaş sanatçılar yetişecek belki de..
Bu mesleğe başladığım ilk günden beri yaptığımız işin dili,dini,ırkı olmadığını sadece duygularla ilgili olduğunu anlattım..
Duyguların dili yok..
Aynı insanlık gibi..
Tüm dünyada kocaman bir ailem var benim sadece sevginin ortak dil olduğu..
Nereye gidersem gideyim kapılarını çaldığımda sohbet edip benimle sofrasını paylaşacak aile bireylerim var mesela
O yüzden çok şanslıyım..
Hayran lafını hiçbir zaman sevmedim..
O yüzden onlar benim ailem.
Sevdiklerim.
Her birine huzurunuzda minnetimi ifade etmekten çok mutluyum.
Her birinin varlığı bu dünyaya umut çünkü.
Sizleri çok seviyorum.
İyi ki varsınız.
İyi ki benim ailemsiniz.''

40'ıncı yaşını kutlayan Bergüzar Korel'e hayranlarından unutulmaz hediye - Resim : 2

 

 

 

40'ıncı yaşını kutlayan Bergüzar Korel'e hayranlarından unutulmaz hediye ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Doğum günü sürpriz hediye Bergüzar Korel Müzik Sınıfı Nilüfer Hatun Ortaokulu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.