40 yaşındaki güzelden jakuzi pozu!

Yeliz Yeşilmen, kızıyla birlikte jakuzide verdiği pozla sosyal medyaya damga vurdu. Fethiye'de tatil yaptığı otelin tanıtımını yapan Yeşilmen, takipçilerinin eleştirilerinin hedefi olmaktan kurtulamadı.

Bir dönemin sarışın güzeli olarak ekranlarda boy gösteren Yeliz Yeşilmen, Adanalı iş adamı Ali Uğur Akbaş'la evlendikten sonra Adana'ya yerleşmiş ve televizyon macerasına uzun bir ara vermişti.

KIZIYLA JAKUZİDE POZ VERDİ

Hayranları ile sosyal medyada iletişim halinde olan ve kendini ailesine adayan Yeliz Yeşilmen'den şaşırtan bir paylaşım geldi. Yeşilmen 7 yaşındaki kızı ile birlikte gittikleri Fethiye tatilinden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Yeşilmen'in bu pozları kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı. Ancak bazı takipçilerinin eleştirilerinin hedefi olmaktan da kurtulamadı.

 40 yaşındaki güzelden jakuzi pozu!

MAKYAJ YAPTIĞI İÇİN TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Yeliz Yeşilmen, daha önce de jakuzide poz verdiği kızına makyaj yaptığı için tepki çekmişti. Yeşilmen, kendisine gelen yorumların çok acımasızca olduğunu söyleyerek sitemde bulunmuştu.

40 yaşındaki güzelden jakuzi pozu! - Resim : 2

40 yaşındaki güzelden jakuzi pozu! - Resim : 3

40 yaşındaki güzelden jakuzi pozu! ile ilgili etiketler Yeliz Yeşilmen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.