40 TL yakıt indirimi için son 1 gün! Acele edin

Markaların gerçekleştirdiği kampanyalar kapsamında daha avantajlı akaryakıt alışverişi yapmak isteyenler için bir kampanya daha bugün açıklandı. Kampanya için son gün uyarısı veren o marka, ‘Acele edin’ dedi.

Son zamanların en çok ilgi gören alışveriş kampanyalarından biri olan akaryakıt kampanyaları, özellikle vatandaşların artan akaryakıt fiyatlarının ardından dikkatini çekmeye başladı. Bu kapsama pek çok vatandaş hem bankaların hem de akaryakıt markalarının kampanyalarını yakından takip eder hale geldi. Bu kampanya kapsamında bir kampanya da sektörün önemli markalarından birinden bu ay için açıklanmıştı.

Akaryakıt sektörünün önemli markalarından biri olan Opet, bir kampanya duyurusu gerçekleştirmiş ve gerçekleştirdiği duyuru kapsamında müşterilerine şartları sağlamaları halinde 40 TL değerinde yakıt puan hediye edeceğini ilan etmişti. Bugün bir kampanya daha gerçekleştirmiş olan Opet, kampanya için son gün uyarısı verdi. Şartları da açıklayan Opet, müşterilerine hediye edeceği yakıt puanlarına ilişkin önemli detayları yazılı olarak kamuoyu ile paylaştı.

OPET’İN KAZANDIRAN KAMPANYASINDA SON 1 GÜN

Müşterilerine özel olan bir kampanya gerçekleştirmiş olan Opet, yeni kampanyanın startını 1 Ocak 2023 tarihinde vermişti. Kampanyanın 31 Ocak 2023 tarihine kadar devam edeceğini duyuran Opet, istasyonlarında Chippin ile kasada veya araçtan inmeden yapılacak akaryakıt ödemelerinde geçerli olan yeni kampanyanın 40 TL kazandıracağını bildirdi. Opet kampanya şartlarına ilişkin ile şu açıklamayı gerçekleştirdi:

“Kampanya tarihleri arasında Opet istasyonlarında Chippin ile farklı günlerde tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri akaryakıt ödemelerinde 10 TL yakıt puan kazanılacaktır. Kampanyadan 4 farklı günde olmak üzere 4 kere faydalanabilecek ve toplamda 40 TL yakıt puan kazanılabilecektir.”

YÜZDE 1 ORANINDA EK KAZANÇ OPET’TE

40 TL yakıt indirimi için son 1 gün! Acele edin

Kampanyasına ilişkin birtakım şartlar da belirlemiş olan Opet, bu şartlara ilişkin de bilgi verdi. Bu kapsamda akaryakıt puanlarının 28 Şubat 2023 tarihine kadar yükleneceğini bildiren Opet, müşterilerini sevindirecek ek bir kampanyadan daha bahsetti. Bu kampanyanın her ay devam edeceğine dikkat çeken Opet, yüzde 1 oranında ek kazanç için müşterilerini istasyonlarına çağırdı.

Her ay devam eden kampanyasının şartlarından da bahseden Opet, Chippin ile Opet istasyonlarında yapılacak toplamda 2.000 TL’ye kadar olan akaryakıt ödemeleri için yüzde 1 oranında kazanç sağlanabileceğini bildirdi. Aynı ayda en fazla 20 TL değerinde yakıt puan kazandıracak olan Opet, bu puanların yalnızca LPG hariç alımlarda geçerli olacağını bildirdi.

40 TL yakıt indirimi için son 1 gün! Acele edin ile ilgili etiketler Akaryakıt Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.