40 gün evden çıkmadı, korona testi pozitif çıktı! Sonucunu görünce büyük şok yaşadı

Koronavirüs salgınının ilk günlerinde evinde izole olan ve 40 gündür dışarıya çıkmayan Demet Çileli Baz'ın korona testi sonucunu görünce büyük şok yaşadı. Şiddetli öksürük nedeniyle hastaneye giden Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği Başkanı Baz'ın test sonucu pozitif çıktı.

Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği Başkanı Demet Çileli Baz'ın 40 günden bu yana evde olmasına rağmen koronavirüs testinin pozitif çıkması şaşkınlık yarattı. 

Baz, 10 gündür dinmeyen şiddetli öksürük ve ateş nedeniyle dün özel bir hastaneye gitti. Burada yapılan tetkiklerde ilk önce zatürre teşhisi konulan Baz, ilaçlar verilerek evine gönderildi.

40 gün evden çıkmadı, korona testi pozitif çıktı! Sonucunu görünce büyük şok yaşadı

HASTALIĞIN ŞİDDETİ ARTTI

İlaç kullanmasına rağmen hastalığın şiddeti artan Baz, bu kez pandemi hastanelerinden biri olan Kepez Devlet Hastanesi'ne gitti.

İLK TEST POZİTİF ÇIKTI

Burada yapılan testte Baz'ın koronavirüs testi pozitif çıktı.Hastaneye yatışı yapılan Baz'a, ikinci bir test yapıldı. Ağız ve burundan alınan örneklerdeki testin sonucu ise negatif çıktı.

40 gün evden çıkmadı, korona testi pozitif çıktı! Sonucunu görünce büyük şok yaşadı - Resim : 2

40 gün evden çıkmadı, korona testi pozitif çıktı! Sonucunu görünce büyük şok yaşadı ile ilgili etiketler Akdeniz Bölgesi Koronavirüs Korona Test Hastane demet çileli baz
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.