40 Gün Aç Ve Susuz Kalmayı Deneyen Youtuber Şov İçin Öldü! Sosyal Medya Yıkıldı! Takipçileri Gözyaşlarına Boğuldu

İlk günler herhangi bir sorun yaşamadığını belirten Youtuber, 40 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

Dünyanın en popüler sosyal medya fenomenlerinden Rus youtuber Viyaliv Vıygranovsky, adeta ölüme savaş açtı. Ünlü fenomenin ilginç deneyimi hayatının sonu oldu. Kırk gün boyunca yemek yemeden ve su içmeden hayatta kalabileceğini iddia eden Vıygranovsky, mart ayında Moskova’da aç ve susuz yaşamaya başladı.

İlk günler herhangi bir sorun yaşamadığını belirten Youtuber, 40 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti. Takipçileri Viyaliy Vıygranovsky’nin ölüm haberi sonrası yasa boğuldu. Uzmanlar, yapılacak otopsi sonrası kesin ölüm nedeninin netlik kazanacağını belirtti. Daha önce yayınladığı videolar ile adından söz ettiren ünlü fenomen bu sefer takipçilerini üzdü.

Deneyin Başlaması ve Sonrasında Yaşananlar

Youtube üzerinde yayınladığı videolar ile ortalığı kasıp kavuran ünlü fenomen bu kez güldürmedi. 40 gün boyunca aç ve susuz bir şekilde hayatta kalabileceğini kanıtlamak isteyen Viyaliy Vıygranovskiy, mart ayında Moskava’da deneyine başladı.

Ünlü Youtuber hayatını kaybetti! 40 gün aç ve susuz kalmayı deniyordu

İlk zamanlar herhangi bir sorun yaşamadığını belirtti. Deneyin onuncu gününde fenalaşmaya başlayan fenomen, ölüme kafa tutuşu Abhazya bölgesinde devam etti. Yirmi  gün sonra açlık hissetmediğini belirten Viyaliy Vıygranovskiy, zaman içerisinde zayıf düşerek yürüyemez hale geldi. Oldukça fazla kilo verdiğini söyleyen ünlü youtuber, otuz beş günün sonunda öleceğini hissettiğini ifade etti.

Deneyin son günlerinde yapılan bir röportajda  Viyaliv Vıygranovsky, çok ilginç bir deneyim olduğunu, vücut hücrelerinin yenilendiğini  ve artık açlık hissetmediğini söyledi. Ancak deneyin bitiminden kısa bir süre sonra ünlü fenomen vefat etti. Rus adli tıp uzmanlarının yaptığı açıklamalara göre asıl ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonrasında belli olacağı ifade edildi.

Viyaliv Vıygranovsky Kimdir?

İnternet dünyasının kazandırdığı isimlerden biri olan Viyaliv Vıygranovsky, dünyaca ünlü Rus sosyal medya fenomenidir. Çekmiş olduğu Youtube videoları ile adından oldukça söz ettirdi. Zaman içerisinde tanınan Vıygranovsky’ın Youtube hesabında birçok takipçisi bulunuyordu. Her videosu ilgi ile  izlenmekte ve tıklama rekoru  kırmıştır.

40 Gün Aç Ve Susuz Kalmayı Deneyen Youtuber Şov İçin Öldü! Sosyal Medya Yıkıldı! Takipçileri Gözyaşlarına Boğuldu - Resim : 2

Fakat takipçi sayısını artırmak için yaptığı son deney hayatına mal oldu. Aç ve susuz kalarak yaşamanın mümkün olmadığı bir ortamda yaptığı deney akıllara durgunluk verdi. 40 gün boyunca aç ve susuz bir şekilde hayatta kalabileceğini öne süren ünlü fenomen deneyin son zamanlarında hayatını kaybetti.

40 Gün Aç Ve Susuz Kalmayı Deneyen Youtuber Şov İçin Öldü! Sosyal Medya Yıkıldı! Takipçileri Gözyaşlarına Boğuldu ile ilgili etiketler YouTuber
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.