4 Şubat hangi burç?

4 Şubat günü doğanlar hangi burç oluyor vatandaşlar için araştırdık. Astrolojide bulunan 12 burçtan 4 Şubat hangi burç grubuna ait olduğu merak ediliyor.

4 Şubat günü hangi burç, bugün de doğanlar hangi burç grubuna dahil oluyor sizler için araştırdık. Astrolojide bulunan 12 burçtan 4 Şubat günü hangi burç, özellikleri neler detayları ile haberimizde.

4 Şubat hangi burç ?

4 Şubat günü hangi burç merak edenler için derledik. 4 Şubat günü Kova burcu grubuna dahil olmaktadırlar. 4 Şubat günü Kova burcunda olan kişiler 22 Ocak’tan 19 Şubat’a kadar dahil olan kova grubunun içinde yer almaktadır. 22 Ocak ve 19 Şubat günlerinde de doğmuş olanlar Kova burcudur.

4 Şubat hangi burç? Kova burcu özellikleri neler?

4 Şubat Kova Burcu özellikleri neler?

-4 Şubat hangi burç : Kova

-Gurubu: Hava

-Uğurlu günü: Pazar

-Uğurlu sayısı: 4, 8

-Uğurlu taşı: Ametist ve yeşim

-Uğurlu renkleri: Koyu mavi, karışık renkler ve tonlar

-Uğurlu çiçekleri: Hercai menekşesi, kartopu, kır çiçekleri

-Uğurlu kokuları: Sümbül, yasemin

-Uğurlu müzik: Modern eserler

-En Belirgin Özelliğiniz: İşbirliği

-En Büyük Emeliniz: İlerlemenizi sağlayacak imkanlar

-En Büyük Hatanız: Başkalarını beğenme

-En Büyük Arzunuz: Yardım

4 Şubat hangi burç? Kova burcu özellikleri neler?

4 Şubat günü Kova burcu insanları insanlık sevgileriyle tanımlanmaktadır. Bencil bir yapıları yoktur. Düş dünyasındansa gerçeklerle uğraşmaya çalışırlar. Dünyanın geleceğini düşünürler, dünyayı daha iyi bir yer haline getirip kendilerinden daha kötü durumda olan kişileri kurtarmak istemeleri ile bilinirler. Bu yüzden herkese yardım etmeye çalışırlar. Kova burçları, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın herkesin aynı olanaklara sahip olmasını ister. Kendilerini gerçeğe adayarak, yenilik ve değişiklikten hoşnut olurlar. Modern görüşlerine karşı inatçı ve sabit fikirli olur. Çekici olsalar da malesef sıcak ve eğimli değildirler. Onlara yaklaşmak çok zor olur, çünkü ne kadar dostça davranırlarsa davransınlar arada her zaman bir uzaklık bırakmayı severler.

Basmakalıp düşünen insanlar anlaşılmaz davranışları yüzünden kovalarla çatışmaktadırlar. Belki ilkeleri sonuna dek savunmaları yüzünde onlar sevimsiz bulunabilmektedir. Bu tavırları onları hiç rahatsız etmez, aksine daha çok hoşnut bile olurlar. Özgün olma tutkuları nedeni ile bilimsel sanat yetenekleri olmaları ile bilinirler. Kova burcu başkalarının düşündükleri ile ilgilenir fakat yine de kendi görüşlerini kolay değiştirmezler. Hayal güçleri sınırsızdır. Düşünceleri bulundukları çağın ötesinde, akılcı ve sezgisel yapıdadır. Bilimsel bir kafaya sahip olabilir, fakat bilim adamı olmayabilirler...

Kovalar dik kafalı olması ile de meşhurdur. Kendilerinin dinleyenlerin ne demek istediklerini anlamadıklarını zannederlerse kızabilirler.

4 Şubat hangi burç? ile ilgili etiketler 4 şubat hangi burç özellikleri neler? kova burcu özellikleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.