4 saati 1500 TL! Mekanlar boş kalınca dublör müşteri dönemi başladı

Tatil beldelerinde fiyatlar yükseldikçe yükselince vatandaşlar sosyal medyada hesap fişlerini paylaşarak isyan etmeye başladı. Başta Çeşme ve Bodrum olmak üzere mekanlarda menüler kontrolden çıkınca müşteriler o mekanlara gitmez oldu. Sinek avlayan mekanlar çareyi dublör müşterilerde buldu. Çeşme'deki bir işletmenin verdiği ilan adeta ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

Tatil beldelerinde mekanlar cep yakıyor.

Fahiş fiyatlı mekanlar ise adeta sinek avlıyor. Özellikle turistik ilçelerde yediği yemek karşılığı piyasa değerinin çok üstünde hesap ödemek zorunda kalan müşteri tepki olarak elini ayağını bu işletmelerden çekmeye başladı.

Durum böyle olunca işletmeler çareyi sahte müşteri aramakta buldu. İzmir'in Çeşme ilçesinde bir işletmenin verdiği ilan herkesi şoke etti.

4 saati 1500 TL! Mekanlar boş kalınca dublör müşteri dönemi başladı

O İLAN ORTAYA ÇIKTI

Boş bir mekana kimsenin gelmek istemeyeceğini düşünen bir mekan sahibi sosyal medyada dikkat çekici bir ilan paylaştı ve mekanda durması için kiralık müşteri aradıklarını belirtti.

1.500 TL'YE SAHTE MÜŞTERİ

Sosyal medyada bir anda gündem olan ilana göre sırf mekan dolu gözüksün diye 4 saatliğine sahte müşterilere bin 500 lira ücret teklif edildi. Sosyal medyaya düşen ilanda işletmenin ismi ise belirtilmedi.

4 saati 1500 TL! Mekanlar boş kalınca dublör müşteri dönemi başladı ile ilgili etiketler ekonomi Bodrum Çeşme İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.