Kripto para piyasasında düşüş sürüyor

Son haftalarda kripto para piyasasında görülen büyük kayıplar yatırımcıların, küresel piyasalarda kripto para haberlerine odaklanmalarına neden oldu. Kripto para piyasasında Mart ayında başlayan gerileme sürüyor. İşte 4 Mayıs 2022 kripto para piyasasında son durum...

Geçtiğimiz mart ayında yılın en yüksek rakamı olan 48 bin dolar seviyesine kadar çıkan Bitcoin'in fiyatı daha sonra gerileyerek 38 bin dolar seviyesine kadar indi. Haber akışlarından olumsuz etkilenen Bitcoin'deki düşüş diğer altcoinleri de etkilemeye devam ediyor.

 BITCOIN NE KADAR OLDU?

Dün 38 bin 500 dolar seviyelerinden fiyatlanan kripto para lideri, bugün yaklaşık 400 dolar kayıpla 38 bin 110 dolar seviyelerine geriledi.

Dünyanın en zengin 6. kişisi olan ünlü milyarder ve iş insanı Warren Buffett'ın son yaptığı açıklama kripto para piyasasında etkili oldu. Buffett, dünyadaki tüm Bitcoin'ler için 25 dolar dahi vermeyeceğini belirtti.

KRİPTO PARA PİYASASINDA SON DURUM

Son günlerde 40 bin dolar psikolojik seviyeyi aşağı yönlü kıran Bitcoin, 38 bin 110 dolar seviyelerinde seyrediyor. Bitcoin'deki düşüş diğer altcoinleri de etkilemeye devam ediyor.

Altcoinlerin atası kabul edilen ve kendi blokzincirinde devam eden Ethereum 2 bin 795 dolardan fiyatlanıyor.

SEC davalarıyla gündem olan Ripple ise 0,611 centten işlem görüyor.

Solana 86,46 dolara kadar gerilerken, Avax ise 59 dolar seviyelerinde fiyatlanıyor.

Elon Musk'un sürekli manipüle ettiği Dogecoin ise, 0,13 centten işlem görüyor.

Kripto para piyasasında düşüş sürüyor ile ilgili etiketler Bitcoin ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.