4 Mart hava durumu! Yağış geliyor

4 Mart hava durumu! Haftanın yeni bir günü başladı. 4 Mart hava durumu raporunu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Bazı yerlerde yağışın etkili olması bekleniyor. Peki bugün hava durumu nasıl olacak?

4 Mart hava durumu! Yağışlı havanın yarın İstanbul'da etkili olması bekleniyor.Tahminlere göre, Ege kıyılarında ise lodosun etkili olması bekleniyor. İşte 4 mart il il hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile Manisa ve Denizli çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu’nun doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

4 Mart hava durumu! Yağış geliyor

Rüzgarın; Marmara’nın batısı ile Ege kıyılarında güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden meydana gelecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İSTANBUL °C, 18°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu

İZMİR °C, 22°C

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı

ANKARA °C, 20°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu

4 Mart hava durumu! Yağış geliyor ile ilgili etiketler 4 Mart Meteoroloji hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü Yağış
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.