4 kaymakam ve bir vali yardımcısı görevden alındı...

İçişleri Bakanlığı iki kaymakamı FETÖ'den açığa aldı.

Elazığ'ın Ağın İlçe Kaymakamı Abdullah Özadalı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alındı.İçişleri Bakanlığı, FETÖ/PDY ile bağlantısı tespit edilen Ağın Kaymakamı Abdullah Özadalı'yı görevden uzaklaştırdı. Özadalı, 15 Ekim 2016 tarihinden beri Ağın Kaymakamı olarak görev yapıyordu.

SAMSAT KAYMAKAMI DA GÖREVDEN ALINDI

Adıyaman’ın Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından FETÖ ile mücadele kapsamında görevden uzaklaştırdığı 1 vali yardımcısı ve 5 kaymakam arasında Adıyaman’ın Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım da bulunuyor. Yaklaşık 1 yıl önce Samsat ilçesinde göreve başlayan Yusuf Yıldırım’a görevden alındığına dair tebliğin yapıldığı öğrenildi. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak soruşturma sonrasında Kaymakam Yılıdırım'ın göreve dönüp dönmeyeceği netlik kazanacak.

VALİ YARDIMCISI VE 4 KAYMAKAM GÖREVDEN ALINDI

İçişleri Bakanlığınca, FETÖ soruşturmaları kapsamında bir vali yardımcısı, 4 kaymakam ve bir kaymakam adayı görevlerinden uzaklaştırıldı.

Alınan bilgiye göre, İçişleri Bakanlığınca, devam eden FETÖ soruşturmaları kapsamında, Van Vali Yardımcısı A.B, Elazığ Ağın Kaymakamı A.Ö, Giresun Alucra Kaymakamı A.A, Amasya Göynücek Kaymakamı H.D, Adıyaman Samsat Kaymakamı Y.Y. ile Kastamonu Kaymakam Adayı H.G. görevlerinden alındı.

4 kaymakam ve bir vali yardımcısı görevden alındı... ile ilgili etiketler kaymakam FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.