4 Haziran Müge Anlı full izle ATV! Müge Anlı Ayşe Altuntaş'ı buldu mu? Görgü tanığın korkunç ifade!

4 Haziran Müge Anlı full izle ATV! Koronavirüs salgını sonrası ekranlara müthiş bir geri dönüş yapan ve faili meçhyllerden hayvan haklarına kadar geniş bir yelpazede izleyicilerini yakalyan Müge Anlı 4 Haziran sabahına da hızlı bir giriş yapacağa benziyor. İşte 4 Haziran Müge Anlı İzle ATV! Müge Anlı canlı izleme linki ve detaylar haberimzide...

4 Haziran Müge Anlı full tek parça izle ATV! Ekranların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Haziran canlı yayınına hazırlanıyor. Hatice Özkoçak cinayetinde perde aralanacak mı, Medine Kardelen'in stüdyoda babası ile buluşma anları olacak mı, Saliha Barutçu yıllardır görmediği oğlu Zülfikar Yılmaz'a kavuşacak mı? Müge Anlı Ayşe Altuntaş'ı buldu mu? Görgü tanığın korkunç ifadeler! İşte 4 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki ve detaylar...


4 HAZİRAN MÜGE ANLI TEK PARÇA İZLE ATV

 SALİHA BARUTÇU 40 YILDIR GÖRMEDİĞİ OĞLUNA KAVUŞTU!

13 yaşında evlenen ve 14 yaşında anne olan Saliha Barutçu, 40 yıldır aradığı oğlu Zülfikar Yılmaz Şah'a canlı yayında kavuştu. Züflikar Yılmaz, canlı yayına Almanya'dan bağlanarak annesiylle hasret giderdi. 

4 Haziran Müge Anlı full izle ATV! Müge Anlı Ayşe Altuntaş'ı buldu mu? Görgü tanığın korkunç ifade!

AYŞE ALTUNTAŞ'IN ŞÜPHELİ KAYBI!

 4 çocuk annesi 42 yaşındaki Ayşe Altuntaş, 18 Temmuz 2019'da kızının evinden çıkmış bir daha da haber alınamamıştı. Kızının tek şüphelendiği kişi ise annesinin kuzeni Mehmet Taşdelen oldu. Sürpriz bir görgü tanığı, Mehmet Taşdelen'in Ayşe Altuntaş'ı darp ettiğini ve parasını aldığını ifade etti. 

 

SÜRPRİZ GÖRGÜ TANIĞI ÇOBAN KONUŞTU!

Ayşe Altuntaş'ın Mehmet Taşdelen ile birlikte ormanlık alana hafta bir iki kez gittiğini anlatan görgür tanığı Çoban, Mehmet Taşdelen ile Ayşe Altuntaş'ı uygunsuz şekilde gördüğünü anlattı. 

'ARABAYLA GELİP SAATLERCE KALIYORLARDI'

Görgü tanığı çoban; 'Köyden 3 kilometre uzakta ornalık alana arabayla geliyorlardı. Kadını çok dikkatli görmedim ama adamın Mehmet Taşdelen olduğuna eminim, çok net gördüm' ifadelerini kullandı. 

AYŞE ALTUNTAŞ'IN KIZ KARDEŞİNDE OLAY AÇIKLAMA!

Müge Anlı'ya telefonla bağlanan Ayşe Altuntaş'ın kız kardeşi Yaşar Hoşel; Kardeşimi Mehmet Taşdemir orada öldürdü, mahalleye getirmedi' dedi. Hoşel, Ayşe Altuntaa'ın cep telefonun içinde 10 TL olduğunu ve Mehmet Taşdelen'in bu parayı nasıl gördüğünü sorarak cinayeti Mehmet Taşdelen'in işlediğini söyledi. 

''PARA KARŞILIĞI ORMANDA İLİŞKİYE GİRDİK"

Ayşe Altuntaş'ın en son görüştüğü olan Mehmet Bey, canlı yayına telefon ile bağlanarak dehşete düşüren itiraflarda bulundu. Mehmet Bey, ""Ben bir hafta önce 4-5 gün boyunca sabah 5.30 gibi alıp bir yazlığa bırakıyordum. Oradan kendim işe yetişiyordum. O sabah yine aradım, bana 'İşe gitmeyeceğim ama gel senle konuşalım canım çok sıkılıyor' dedi. Bende onu aldım. Sonra ormanlık alana gittik. Ormanlık alanda ilişkiye girdik. Orada oturduk. Saat 7.30 gibi evinin önüne bıraktım. Ondan sonra ise haberim yok. Biz 2013'ün 4 ayından beri birlikteyiz. Bunu da eşi dahil herkesi biliyordu" dedi.

SİNOP'TA AKILLARA DURGUNLUK VEREN YANGIN!

Sinop'un Yazıcık ilçesinde ahşap bir evde çıkan yangında eşini,çocuğunu ve anneannesini kaybeden ve onlara dair hiçbir iz bulamayan Erdal Özkaya, ailesini arıyor. Yangından sonra evin enkazından çıkarılan 300 çuvalda da insan izine rastlanmaması olayın bir kundak ya da kaçırılma olduğu ihtimalini ortaya koyuyor. Peki kayıp 3 kişiye ne oldu? 

 

4 Haziran Müge Anlı full izle ATV! Müge Anlı Ayşe Altuntaş'ı buldu mu? Görgü tanığın korkunç ifade! ile ilgili etiketler Müge Anlı ATV canlı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.