4 günlük sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak?

4 günlük sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı kısa zamanda etkisi altına almış olan koronavirüsü can almaya devam ediyor. Ülkemizde koronavirüs önlemleri uygulanmaya devam edilmektedir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16-17-18-19 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıkladı. Birçok kişi sokağa çıkma yasağının hangi illerde olduğunu merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, 4 günlük sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? Detaylar haberimizde...

4 günlük sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? COVID-19 salgını kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına aldı ve birçok kişinin yaşamını yitirmesine sebep oldu. Virüsün Türkiye'de de görülmesinin ardından devlet tarafından ciddi sağlık önlemleri alınmaya devam edilmektedir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16-17-18-19 Mayıs’ta koronavirüs salgını kapsamında 4 gün sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıkladı. Bazı illerde seyahat kısıtlmasının kalkması nedeni ile çoğu kişi sokağa çıkma yasağının hangi illerde uygulanacağını merakla arama motorları üzerinden araştırmaya devam ediyor. Peki, 4 günlük sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde...

Hangi günler sokağa çıkma yasağı var? Sokağa çıkma yasağı kaç gün ...

4 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HANGİ İLLERDE VAR?

Sokağa çıkma yasağı ise, seyahat yasağının devam ettiği Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak’ta uygulanacak.

Seyahat kısıtlamasının kaldırıldığı büyükşehirlerde 16-17-18 ve 19 Mayıs tarihlerindeki 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak.

Sokağa çıkma yasağı 15 Mayıs’ı, 16 Mayıs’a bağlayan saat 00:00’da başlayacak ve dört gün boyunca sürecek.

18-19 Mayıs günlerinde bakkal, market, kasap, manav, fırın, tatlıcı gibi işletmelerin 10.00-16.00 arasında hem satış hem evlere servis için açık olmalarına imkan tanıyoruz.

Yaşlılarımız 17 Mayıs Pazar günü yine sokağa çıkabileceklerdir. 20 yaş altı da 20 Mayıs Çarşamba ve 22 Mayıs Cuma günleri 2 grup halinde sokağa çıkmayı sürdürecektir.

Son dakika... Sokağa çıkma yasağı ne zaman? 19 Mayıs'da sokağa ...

4 günlük sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona 16 Mayıs sokağa çıkma yasağı sokağa çıkma yasağı hangi illerde var 4 günlük sokağa çıkma yasağı sokağa çıkma kısıtlaması
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.