4 bin yatırımcı kayıt yaptırdı...

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bugün uluslararası yatırımcılarla telekonferans yoluyla bir toplantı gerçekleştirecek.

Toplantıya ABD, Avrupa ve Ortadoğu ağırlıklı olmak üzere yatırımcılar katılacak. Bakan Albayrak'ın saat 16.00'da yapacağı toplantıya katılım için yaklaşık 4 bin yatırımcı kayıt yaptırdı.

Albayrak, toplantıda Türkiye ekonomisindeki gelişmeleri anlatacak; yeni ekonomik modelin tanıtımını yapacak. Albayrak, uluslararası yatırımcıların Türkiye ekonomisine ilişkin sorularını da yanıtlayacak.

REKOR KATILIM OLACAK

Hazine ve Maliye Bakanlığı Basın Müşaviri Mehmet Ali Berber katılımcılara dair sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Sayın Bakanımızın yarın yatırımcılarla yapacağı telekonferansa 3783 uluslararası yatırımcı kayıt yaptırdı. Kayıtlar devam ediyor. Bugüne kadar sağlanan katılımların çok üstünde bir kayıt gerçekleşti.'' ifadelerini kullandı.

4 bin yatırımcı kayıt yaptırdı... ile ilgili etiketler Berat Albayrak telekonferans rekor katılım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.