4 ay önce evlenmişti! Çalıştığı için gittiği Adıyaman'dan acı haberi geldi

Aydın'ın Germencik ilçesinde yaşayan Mesut Uysal 4 ay önce evlenmişti. Evlendikten bir süre sonra Adıyaman'a çalışmaya giden Germencik enkaz altında kalarak can verdi. Ailesi 4 gün sonra Uysal'ın acı haberini aldı.

Alangüllü Mahallesinde oturan Mesut Uysal, 2 Ekim 2022 tarihinde hayatını Derya Uysal ile birleştirdi. Uysal, düğünden bir süre sonra çalışmak için Adıyaman'a gitti. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremde Uysal'ın da kaldığı bina yıkıldı.

4 ay önce evlenmişti! Çalıştığı için gittiği Adıyaman'dan acı haberi geldi
 

Eşi Derya Uysal ve yakınları 4 gün boyunca Mesut Uysal'a ulaşamadı ve gelecek sevinçli haberi bekledi. Dün akşam saatlerinde, Mesut Uysal'ın göçük altındaki cansız bedenine ulaşıldı.

Haberi alan yakınları büyük üzüntü yaşadı. Eşinin acı haberini alan Derya Uysal'ın ise 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Mesut Uysal'ın cenazesinin yarın memleketi Germencik'e getirilerek toprağa verileceği öğrenildi.

 
4 ay önce evlenmişti! Çalıştığı için gittiği Adıyaman'dan acı haberi geldi ile ilgili etiketler deprem Adıyaman Kahramanmaraş Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.