4 akademisyenin öldürüldüğü Osmangazi Üniversitesi'nin rektörü Gönen istifa etti!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi rektörü Hasan Gönen görevinden istifa etti.

Türkiye, 6 Nisan'da üniversitede yaşanan katliamla sarsıldı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde Volkan Bayar adlı araştırma görevlisinin, üniversitenin Eğitim Fakültesi'nde düzenlediği saldırıda, Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu ile öğretim görevlileri Serdar Çağlak ve Yasir Armağan yaşamını yitirdi.

Katil Bayar'ın, 103 kişiyi haklarında FETÖ'cülük ithamıyla işinden ettiği tartışmaları devam ederken, kendisine sahip çıktığı öne sürülen üniversite rektörü Hasan Gönen'den istifa haberi geldi.

'DEVLETİMİZİN BEKASI…'

Makamında basın toplantısı düzenleyen Gönen, soruşturmanın selameti için görevinden ayrıldığını söyledi. Gönen, "Devletimizin bekası, soruşturmanın selameti ve üniversitem başta olmak üzere devlet kurumlarımızın yıpratılmaması için istifa ediyorum" dedi.

4 akademisyenin öldürüldüğü Osmangazi Üniversitesi'nin rektörü Gönen istifa etti! ile ilgili etiketler Rektör Son dakika Osmangazi Üniversitesi hasan gönen
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.