3D Yayınevi Türkiye Geneli Deneme Sonuçları 2022 (nevsehir.bel.tr)

Nevşehir Belediyesi tarafından hafta sonunda YKS sınavına girecek öğrenciler için Türkiye geneli deneme sınavı tertip edildi. Nevşehir’de 10 okulda 1709 öğrencinin katıldığı 3D Türkiye Geneli deneme sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

3D Türkiye Geneli deneme sınavı sonuçları öğrenciler tarafından araştırılıyor. Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinden biri olan 3D Yayınevi işbirliğinde YKS ve LGS sınavlarına hazırlanan öğrenciler için deneme sınavları sürecini resmen başlattı.

Nevşehirli gençlerin kendilerini test etme imkânı bulacağı sınavların ilki geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirildi. Türkiye Geneli düzenlenen ve 81 ilden on binlerce öğrencinin katıldığı sınav Nevşehir il merkezi ve ilçelerde 10 okulda yapıldı.

1709 öğrencinin girdiği TYT Deneme Sınavında ilk üç dereceye giren öğrenciler Nevşehir Belediyesi tarafından ödüllendirilecek.

3D Yayınevi Türkiye Geneli Deneme Sonuçları 2022 (nevsehir.bel.tr)

3D Türkiye Geneli Deneme Sonuçları Açıklandı Mı?

TYT Deneme Sınavı Cevap Anahtarları bugün (24 Ekim Pazartesi) saat 20.00’de www.nevsehir.bel.tr adresinde yayınlandı.

Türkiye geneli sıralamalar ve sınav sonuçları ise 31 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 14.00’ten itibaren yine www.nevsehir.bel.tr adresinden erişime açılacak.

3D Yayınevi Türkiye Geneli Deneme Sonuçları 2022 (nevsehir.bel.tr) ile ilgili etiketler Nevşehir Sınav
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.