38 yaşındaki doktor korona kurbanı oldu

Koronavirüs sağlık camiasından can almaya devam ediyor. Adana Şehir Hastanesi'nde, Acil Tıp Asistanı olarak görev yapan 38 yaşındaki Doktor Mehmet Ertane, 7 Aralık'tan bu yana tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ertane'nin ölüm haberi yakınlarını ve sağlık camiasını yasa boğdu.

Korona vaka sayısının artışa geçtiği son günlerde yine bir doktor virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

DOKTOR ERTANE HENÜZ 38 YAŞINDAYDI!

SuperHaber’in edindiği bilgilere göre, Adana Şehir Hastanesi'nde görevli Acil Tıp Asistanı Dr. Mehmet Ertane, 4 Aralık'ta koronavirüs nedeniyle hastaneye başvurdu. 7 Aralık'ta yoğun bakıma alınan Mehmet Ertane daha sonra entübe edildi. Günlerdir yoğun bakımda tedavi altında olan Dr. Ertane, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Doktor Ertane'nin ölümü koronavirüs ile mücadele eden tıp dünyasını bir kez daha yasa boğdu. Meslektaşları doktor Mehmet Ertane’nin ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla üzüntülerini dile getirdi.

İşte o hüzünlü paylaşımlar..

"65 gün yoğun bakımda Covid ile savaştı. Bugün 2 kez kalbi durdu. İlkinde tekrar döndü. Yaşayacak günleri vardır dedik, dua ettik, olmadı. Unutulacak dünleri varmış. Mücadelene şahidiz Mehmet Ertane, Makamın cennet olsun. Kaybettik..."

38 yaşındaki doktor korona kurbanı oldu

"Benim bugün umudum, gücüm biraz daha tükendi. Biz bugün iki aydır yoğun bakımda yaşam savaşı veren, bu bakışı, gülüşü, kalbi güzel, gencecik insanı, acil asistanımız Dr.Mehmet Ertane’yi, covid enfeksiyonu nedeni ile kaybettik. Başımız sağolsun, mekanı huzur olsun, nur olsun."

38 yaşındaki doktor korona kurbanı oldu - Resim : 2

"Bir meslektaşımızı daha kaybettik! Üstelikte o bazılarının inanmadığı covid yüzünden. Üstelik başka bi hastalığı da yokken. Tanıyan herkesin iyi kelimeleri eksik etmediği gencecik bir doktor daha... Bitsin şu lanet Covid."

38 yaşındaki doktor korona kurbanı oldu ile ilgili etiketler doktor Koronavirüs Korona Adana Mehmet Ertane sağlık camiası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.