38 günlük izolasyonunu onun için bozdu! Yasağı delme nedeni pes dedirtti

30 büyükşehir ve Zonguldak'ta alınan hafta sonu sokağa çıkma yasağı kararı kapsamında denetimler devam ediyor. Yapılan denetimde polis ekiplerine yakalanan bir vatandaş, 38 gündür ilk kez evden çıktığını ve hasta bakmaya gittiğini söyledi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul'un da aralarında bulunduğu 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta 17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00'ten, 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Trafik polisi ekipleri de İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede sokağa çıkması yasak olanlar için uygulama yaptı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Anadolu yakasında trafik ekipleri denetleme yaptı. Ekipler sürücüleri durdurarak belge ve izin kontrolü yaptı.

38 günlük izolasyonunu onun için bozdu! Yasağı delme nedeni pes dedirtti

"ÇOK YANLIŞ ZAMANDA SOKAĞA ÇIKTIM"

İzin belgesi olmayan Orkun Önet isimli sürücüye Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'na göre ceza kesildi. Önet, "Çok yanlış zamanda sokağa çıktım. Hastamız vardı. Ona gidelim dedik. Hasta olunca akan sular duruyor. Memleket hasta. Dünya hasta. Ceza kesildi. Allah ceza kesmesin. 38 gündür evdeyim. İlk defa bugün çıktım. Yapacak bir şey yok" diye konuştu.

Ekiplerin denetimleri devam ediyor.

 

38 günlük izolasyonunu onun için bozdu! Yasağı delme nedeni pes dedirtti ile ilgili etiketler İstanbul Koronavirüs Korona polis denetim hasta
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.