350 bin TL’ye de var 1 milyon 150 bin TL’ye de… Ama bu konutlardan daha ucuzu yok!

Emsaline göre daha ucuz olan icralık konutları satışa çıkarmayı sürdüren Türkiye İş Bankası, emsallerinin altında fiyat belirlediği Ankara daireleri ile dikkat çekti.

Son zamanlarda vatandaşların hem daha çok ilgi duyduğu hem de daha yakından takip ettiği icralık konutlarda bazı bankalar daha çok alternatif sunmasıyla öne çıkmaya başladı. Kamu bankalarında olduğu gibi yaygın şubesi bulunan Türkiye İş Bankası’ndaki icralık konutların sayısı da artmaya başlayınca; vatandaşlar, bu özel bankayı da yakından takip eder hale geldi. Konut satın alacakların yakın markajında olan Türkiye İş Bankası, iki ayrı konutu ihaleye açtı.

Kendi sitesinin ‘Gayrimenkuller’ sekmesi aracılığıyla ve e-İhale yöntemiyle konutları satışa çıkarmayı sürdüren Türkiye İş Bankası’nın yeni satışa koyduğu iki konut da Ankara’dan satışa çıktı. Her bütçeye uygun konut bulunduran Türkiye İş Bankası, icradan satışa çıkardığı konutların fiyatını emsallerin altında belirledi. Uygun fiyatları ile dikkat çeken Türkiye İş Bankası, konutların fiziksel özelliklerine ilişkin de bilgi verdi.

ANKARA ALTINDAĞ’DAN BİR KONUT SATIŞA KONDU

350 bin TL’ye de var 1 milyon 150 bin TL’ye de… Ama bu konutlardan daha ucuzu yok!

Türkiye İş Bankası’nın Ankara’dan satışa koyduğu ilk konut, Ankara ilinin Altındağ ilçesinin Güneşevler Mahallesi’nden satışa çıktı. Son derece merkezi olan ve bir apartmanın birini katında yer alan bu dairenin genişliğinin 93 metrekare olduğu Türkiye İş Bankası tarafından bildirildi. Toplamda 2 oda 1 salon olduğu öğrenilen konutun teminatı için 57 bin 500 TL talep eden Türkiye İş Bankası, söz konusu taşınmazın ihalesini ise 1 milyon 150 bin TL’den açtı.

ANKARA KAHRAMANKAZAN’DAN BİR KONUT İÇİN İHALE BAŞLADI

Türkiye İş Bankası’nın satışa çıkardığı bir başka konut ise, Ankara ilinin Kahramankazan ilçesinin Kayı mevkiinden satışa kondu. İhalesi başlayan bu konutun genişliğinin 128 metrekare olduğu Türkiye İş Bankası tarafından bildirildi. 2+1 olan konut için teminatı 17 bin 500 TL’de tutan Türkiye İş Bankası, ihaleyi ise 350 bin TL’den açtı. Yapıya ilişkin bilgi veren Türkiye İş Bankası, yayınladığı ilanda şu ifadeleri özelliklere yer verdi:

“Ankara İli, Kahramankazan İlçesi, Kayı Mahallesi sınırları içerisinde Yusufeli Sokak no:2A/2 adresinde konumludur. 2003 yılı yapımlı bodrum+zemin+6 normal kattan oluşan binanın 1.normal katında yer alan 2+1 oda hacimli 128 metrekare kulanım alanlı meskendir. Taşınmaz natamam durumda olup, konumlu olduğu binada henüz oturum başlamamıştır. Ayrıca ilgili binanın yapı ruhsatı süresi de dolmuştur.”

350 bin TL’ye de var 1 milyon 150 bin TL’ye de… Ama bu konutlardan daha ucuzu yok! ile ilgili etiketler emlak Türkiye İş Bankası Ankara gayrimenkul konut
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.