31 MART YEREL SEÇİMLERİNDE ‘KÜBRA’ TEHLİKESİ!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun yeni bölümünde, Santa Maria Kilisesi saldırısında Polonya detayını, 31 Marttaki yerel seçimlerde ‘Kübra’ tehlikesini ve CHP’de İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı isyanını tartıştı.

''SALDIRININ PERDE ARKASINDA MOSSAD VE CIA DIŞINDA BAŞKA İSTİHBARAT SERVİSLERİ DE OLABİLİR''

Bozkurt, ''Kilise saldırısında bazı konularda hala soru işaretleri var. Arabanın Polonya'dan getirilmesi ve bu süreçte hiç trafiğe çıkarılmaması bu saldırı için uzun soluklu bir hazırlığı gösteriyor. Şüphelilerden 23'ü sınır dışı edilecek. 28 şüphelinin işlemi emniyette devam ediyor. Polonya'dan aracı getiren kişinin 2 gün kaldıktan sonra geri döndüğü öğrenildi. Saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerden birisinin silahı tutukluluk yaptı. Bunun üzerine şüpheli panik yapıp kaçtı. Bu daha büyük bir eylem planladıklarını gösteriyor. Parçadıkları silahların parçaları Bahçeköy'de Belgrad Ormanı içinde bulundu. Hedef Polonya'nın İstanbul Başkonsolosu olsaydı o kişiye doğru ilerlerlerdi. Saldırganlar girişte ateşe başladı. Saldırının perde arkasında MOSSAD ve CIA dışında başka istihbarat servisleri de olabilir.

''YAPAY ZEKA ÜZERİNDEN HER TÜRLÜ OPERASYON YAPILABİLİR''

Seçimleri etkileyen trol hesaplar için yerel sunucular hazırlanıyor. Kenya'da operasyon yapılacak ise Kenya'nın içinden atılıyormuş gibi yapılıyor. Pentagon ve İsrail'in FETÖ'yü kullanarak yapay zeka üzerinden yerel seçimlerde ciddi bir operasyona hazırlandığı iddia ediliyor. Yapay zeka üzerinden her türlü operasyon yapılabilir.

''YÖNETİMİN İÇİNDEN BELLİ İSİMLERLE YÖNETİMİ DİZAYN ETMEYE ÇALIŞAN BİR İBB BAŞKANINDAN BAHSEDİYORUZ''

İmamoğlu'nun İzmir'de ne işi var? Yönetimin içinden belli isimlerle yönetimi dizayn etmeye çalışan bir BB başkanından bahsediyoruz. İzmir'de ilginç durumlar var. CHP'de İzmir krizi artınca parti meclisi toplantısı da ertelendi. Özel ile İmamoğlu arasındaki gerilim giderek şiddetleniyor. Özel'in İmamoğlu kanadına ciddi darbe indirdiği söyleniyor. Özel adım adım kendi kanadını oluşturuyormuş gibi görünüyor. İzmir isyanı genel merkezi sallar. CHP hiç iyi yere gitmiyor. CHP bölünmeye gidiyor. Bu gerilim devam eder.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

31 MART YEREL SEÇİMLERİNDE ‘KÜBRA’ TEHLİKESİ! ile ilgili etiketler Santa Maria Kilisesi Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun 31 Mart yerel seçim Polonya İzmir CHP MOSSAD CIA

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.