31 maçta 34 gol!

Los Angeles FC takımında forma giyen Meksikalı forvet Carlos Vela, Colorado Rapids'i 3-1 yendikleri maçta 3 gol atarak Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde (MLS) bir sezonda en fazla gol atan oyuncu rekorunu kırdı.

MLS'te normal sezonun son haftasında Colorado Rapids'i konuk eden Los Angeles FC, rakibini 3-1 mağlup ederek Batı Konferansı'nı en yakın rakibi Seattle Sounders'ın 16 puan önünde tamamladı.

Takımı adına "hat-trick" yapan Vela, ligdeki gol sayısını 34 yaparak geçen sezon Atlanta United formasıyla 31 kez rakip fileleri havalandıran Venezuelalı Josef Martinez ile paylaştığı bir sezonda en çok gol atan oyuncu rekorunu kırdı.

Bu sezon 31 maçta 34 gol kaydederek gol kralı olan Vela, takımının başarısında önemli rol oynadı. Vela'nın gol krallığı yarışındaki en yakın rakibi İsveçli yıldız golcü Zlatan Ibrahimovic, bu sezon Los Angeles Galaxy'de 30 gol kaydetti.

31 maçta 34 gol! ile ilgili etiketler MLS Los Angeles Amerika
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.