31 Aralık tatil mi? 31 Aralık yarım gün tatil mi?

31 Aralık tatil mi? 31 Aralık yarım gün tatil mi? 2020'nin son günlerine doğru vatandaşlar 31 Aralık Perşembe gününün tatil ilan edilip edilmediğini merak ediyor. 31 Aralık günü sokağa çıkma yasağının başlayacağı açıklamasının ardından sizler için araştırdık. 31 Aralık tatil mi ?

31 Aralık yarım gün tatil mi? 2020’nin son günü ola 31 Aralık günü için tatil mi edilecek araştırılmaya başlandı. Pandemi nedeni ile sokağa çıkma yasaklarının olduğu son günlerde 31 Aralık tatil mi Perşembe günü için tatil planı yapmak isteyenler için araştırdık.

Son yapılan Kabine Toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Aralık Perşembe günü 21.00’den itibaren 4 Ocak Pazartesi gününe kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağı açıklandı. 2020’nin son günü olan 31 Aralık tatil mi? 31 Aralık yarım gün tatil mi?

31 Aralık tatil mi? 31 Aralık yarım gün tatil mi?

31 Aralık Tatil Mi? 31 Aralık yarım gün tatil mi?

31 Aralık Perşembe günü tam gün yada yarım gün tatil edilmeyecek. Yeni yılın ilk günü 1 Ocak 2021 Cuma günü ise resmi tatildir.

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan genelge ile hafta sonları sokağa çıkma yasağı olmayan kişiler hakkında detaylı bilgiye İçişleri Bakanlığının sitesinden ulaşabilirsiniz.

Koronavirüs ile Mücadele Kapsamında - Yeni Kısıtlama ve Tedbirler Genelgeleri’ne ulaşmak için tıklayınız.

31 Aralık tatil mi? 31 Aralık yarım gün tatil mi? ile ilgili etiketler 31 aralık tatil mi 31 Aralık yarım gün tatil mi
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.