30 yıl Samyeli’yi değiştirmedi! Defne Samyeli takipçilerini 30 yıl öncesine götürdü

Güzelliğiyle takipçilerini mest eden Defne Samyeli bu kez takipçilerini 30 yıl öncesine götürdü. 30 yıl önce sunuculuğunu yaptığı programın makyaj odasından bir fotoğraf paylaşan ünlü isim, kariyer yolculuğunu duygusal bir dille anlattı. İşte Samyeli'nin o paylaşımı…

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Defne Samyeli, takipçilerini 30 yıl öncesine götürdü.

30 yıl Samyeli’yi değiştirmedi! Defne Samyeli takipçilerini 30 yıl öncesine götürdü

Mahsun Kırmızıgül’ün çekimlerine başladığı ‘Prestij Meselesi’ filmi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Defne Samyeli, “Projede kendimi oynayacağım. Çok heyecanlı ve mutluyum” demişti. Eskiden haber spikerliği yapan ve son yıllarda şarkıcı, oyuncu kimliğiyle ön plana çıkan ünlü isim, son paylaşımıyla adından söz ettirdi.

30 yıl Samyeli’yi değiştirmedi! Defne Samyeli takipçilerini 30 yıl öncesine götürdü - Resim : 2

DEFNE SAMYELİ TAKİPÇİLERİNİ 30 YIL ÖNCESİNE GÖTÜRDÜ

Takipçilerini geçmişe götüren Defne Samyeli, 30 yıl önce yaptığı programın makyaj odasında çekilen bir fotoğrafı paylaştı. Kariyer yolculuğunu anlatan Samyeli, fotoğrafta arkada görünen annesi Sendegül Samyeli'ye de teşekkür etmeyi unutmadı. Güzelliği ile yıllara meydan okuyan ünlü isim, paylaşımına şu notu düştü:

Yıl 1992. Star TV’de -o zamanki adıyla interStar-‘İyi Günler Türkiye’ programını sunduğum günlerden birinde kanalın makyaj odasında çekilmiş bir fotoğraf bu. Yeni karşıma çıktı. Her sabah 3 saatlik canlı yayın. İçinde haberden, sağlığa, Ümit Usta’nın mutfağından politikaya kadar her içeriğin olduğu bu programda her hafta düzenli gelen konuklarım arasında Attila İlhan gibi çok değerli isimler vardı. 90’lar Türk özel televizyon sektörünün altın yıllarıydı. O dönemin içine genç bir televizyoncu olarak resmen doğmak, orada büyümek bugünkü ‘ben’in oluşumunda bana kendimi çok sağlam ve merkezimde hissettiren bir temel sağladı.

 

30 yıl Samyeli’yi değiştirmedi! Defne Samyeli takipçilerini 30 yıl öncesine götürdü ile ilgili etiketler Defne Samyeli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.