30 Ocak Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İlk eleme adayı belli oldu!

30 Ocak Survivor'da dokunulmazlık oyunu oynandı. Çamur deryasında geçen dokunulmazlık oyunu sonrası kazanan kim oldu? Survivor 2021'de 4. haftanın ilk dokunulmazlık oyununda yarışmacılar adeta çamura bulandı. Peki, yeni haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor 2021'de heyecan devam ediyor. 30 Ocak Cumartesi akşamı oynanan ve çamurlu parkur içinde müthiş mücadelelerin yaşandığı dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor ilk eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR MARKET ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da market ödülünü kazanan takım 7-5'lik skorla Gönüllüler takımı oldu. Market ödülü bu hafta bir haftalık kuru fasulye ve salçaydı.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı çamur parkurunda 10-6'lık skorla galip gelen taraf oldu.

SURVİVOR'DA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı Gönüllüler takımından Duygu Serap Salman oldu. Gönüllüler takımında kaybedilen ilk dokunulmazlık oyunun ardından Duygu'nun kendisi dışında tüm takım arkadaşları Duygu'nun ismini yazdı

SURVİVOR DUYGU SERAP SALMAN KİMDİR?

Duygu Serap Salman, 19 Mayıs 1997 doğumludur. Duygu Serap Salman 24 yaşındadır. Ağrı Doğubeyazıt doğumlu Survivor Duygu, İstanbul'da yaşamaktadır. 6 yaşından bu yana spor ile ilgili olduğunu söyleyen Survivor Duygu Salman, neredeyse dahil olmadığı branş kalmadığını ifade ediyor. Voleybol, hentbol, futbol, MMA, boks, crossfit ile ilgilendiğini söyleyen Survivor Duygu, bu sporların bir çoğunda iyi durumda olduğunu dile getiriyor.

Survivor Duygu'nun kilosu 61'dir. Duygu'nun boyu ise 167'dir. Yeni Levent Anadolu Lisesi'nden mezun olduğunu söyleyen Duygu Serap Salman, Haliç Üniversitesi BESYÖ bölümünü de yarıda bıraktığını ifade ediyor.

TRAFİK KAZASI GEÇİRDİĞİ İÇİN GELEMEDİ

Survivor'daki ilk gününde gönüllüler takımına dahil olduğu Acun Ilıcalı tarafından anonslanan Survivor Duygu, trafik kazası geçirdiği için geçen sene yarışma şansını yitirmiş. Acun Ilıcalı, o durumu şöyle açıklıyor: Geçen sene seçmelerde sakatlandı, trafik kazası geçirdi. Survivor seçmelerien gelme ihtimali varken gelemedi. İnat etti, seçmelerde de kendini hissettirdi ve bugün burada.

SURVİVOR’DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor Türkiye’de geçtiğimiz hafta Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı birer kez dokunulmazlığı kazanmıştı. Bu yüzden iki takım da ada konseylerinde birer tane eleme adayı çıkardılar. Gönüllülerden Aleyna, Ünlülerden Dilara’nın yanına Salı SMS birincileri Poyraz ve İsmail tarafından Duygu ve Bahar eklendi. Cumartesi ve Pazar günleri yapılan halk oylamasına göre rakiplerine göre daha az SMS oyu alan Bahar Seviş, Survivor 2021’e veda etti.

30 Ocak Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İlk eleme adayı belli oldu! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 30 ocak survivor dokunulmazlık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.