30 Ocak - 5 Şubat Haftası burç yorumları...

30 Ocak - 5 Şubat Haftası burç yorumları...

İyi haftalar sevgili okurlar...

Haftaya Ayın Boğa seyri ile başlıyoruz. Genel görünüşüne baktığımızda sezgilerimizin güçlü çalışacağı bir enerjinin hakim olduğunu söyleyebiliriz. Rüyalarımız etkili olacaktır bu hafta, rüyalarla mesaj alabiliriz. Bu nedenle gördüğünüz rüyaları, iç sesiniz ve sezgilerinizi önemseyin bu hafta. Maddi manevi  etik kaldığımızda güç bulabileceğimiz, estetik değerleri de önemseyeceğimiz bir etki var.  Ayak sağlığı, varisler vb. gündemimizde olabilir. Yine inancın maddi değerler ve menfaatler uğruna kullanımına dair haberlerin peşpeşe gündeme düşmesine tanık olabiliriz.

Duygusal anlamda içsel bir denge sağlamaya çalıştığımız, daha çok mantık ve irademizin gücüyle hareket ettiğimiz, kendimizi henüz duygulara çok da kaptırmayacağımız bir enerji mevcut. Hatta dugusal kısıtlılık altında hissedebileceğimiz koşullar da mümkün. Evet bir yandan Venüs Balığa geçti ama etkisi ilerleyen günlerde daha hakim olacak gibi gözüküyor. Bu hafta hem ikili ilişkiler ortaklıklarda, hem de finansal konularda dikkatli olmamız gerekiyor. Ay'ın Boğa'da olması, Venüs ve Satürn karesi alması bunları daha net vurguluyor. Sağlık adına da dikkat. Baş boyun bölgesi, gözler hassas olabilir, şeker hastaları da diyetlerine dikkat etmeliler. Yine siyatik, fıtık vb. sinir sistemi hastalıklarına karşı da daha hassas olabiliriz.

30 Ocak - 5 Şubat Haftası burç yorumları...

Etrafımızı saran koşullarda kaotik gelişmeler öngörebiliriz. Yaşamdan keyif almamızı, doya doya eğlenmemizi engelleyici durumlar söz konusu olabilir. Sanatla ilgilenmek için uygun etkiler mevcut, yaratıcılık ve sezgilerimizin beslendiği bir hafta. Geçmişe dayalı bazı  mafyatik gündemlerin kuvvetli yansımalarını görebiliriz. Depremsellikte artış yaşanabilir maalesef. Toprak kaymaları, göçükler, vb. oluşabilir.

Hafta başlangıcındaki önemli açılara baktığımızda; Güneş Mars trinesi, Güneş Uranüs karesi, Merkür Uranüs trinesi, Chiron ile karesi ve Mars Chiron sextilini görüyoruz. Jüpiter, Juno ve Chiron ise kavuşum halindeler. Ayrıca ilk gün Venüs de Fomalhaut kraliyet yıldızında olacak.

İletişim adına, farkındalığımızı geliştirebildiğimiz nispette şifa bulabileceğimizi söyleyebiliriz. Merkür Mars 150 liliği giderek uzaklaşırken iletişim adına yarattığı olumsuz etkiden de çıkmış oluyoruz. Doğru üslubun ilişkiler adına şifalandırıcı etkileri olabilecek. Aksi halde yara almaya açığız.  Haftanın enerjisi bizi biraz kararsız kılacak olsa da bazı konularda, eyleme geçmemiz, aktif olmamız, belki biraz daha işin mantıksal yönünden bakmamız enerjiyi sağaltabilecek. Fikirler arasında çok da kaybolmamaya çalışmamız gereken bir hafta. Ayrıca yeni, marjinal fikirler, projeler üretmek için de yaratıcı etkiler alıyor olacağız.

Venüs Fomalhaut sabit yıldızı kavuşumu ise önemli bir kavuşumdur. Bu sabit 4 kraliyet yıldızından biridir, Cebrail ile ilgilidir. Dua etmek, dilemek, yaradandan yardım dilemek ile bağlantılıdır. Yalnız bedel ödetir Fomalhaut.  Dilekleriniz ve dualarınıza bu anlamda dikkat edin. Hakkınızda en hayırlısını dileyin :) İlahi adaleti dileyin. Dilek dilerken başkalarının hakkına girmemeye her zaman lütden  dikkat edin. Fomalhaut bazı gizli topluluklarla da ilintilidir. Dolayısıyla bu hafta bunlara dair haberler, bazı eylemlerinin günyüzüne çıkması gibi durumlar da getirebilir bizlere. Mars da Aldebaran'da ilerlerken önemli gündemler olacaktır bu hafta. 2 kraliyet yıldızı da etkin durumdayken savaşların aktıve olmasını da bekleyebiliriz. Lakin kraliyet yıldızları savaşlarla da ilintilidir

30 Ocak - 5 Şubat Haftası burç yorumları... - Resim : 2

Çarşamba günü eş, patron, baba gibi otorite figürleriyle yaşadığımız sorunları gidermek için şifalandırıcı etkiler taşıyor. Ay da ikizler burcunda seyrederken iletişim, yeni fikirler, sosyalleşmek arzusunda olabileceğiz. Duygusal anlamda rahat hissedeceğimiz bir gün. Sanatsal faliyetlere katılabiliriz örneğin.

Cumartesi günü Güneş Uranüs karesi netleşiyor aslında tüm hafta etkisindeyiz,otorite figürlerine  karşı dürtüsel tavırlardan kaçınmalıyız. Dolunayla birlikte bir takım sonlanmalar getirebilecek.

Pazar günü ise Venüs ve Mars karesi aktif hale geçiyor ikili ilişkiler adına uyarıyor bizi. Dürtüsel olma, kavgadan uzak dur, şiddete yanaşma, dikkat et maruz da kalma diyor. Tutku ve çekicilik de katabilir bir yandan bazı ilişkilerde o da işin diğer boyutu. Yine ortaklıklar ve finansal adımlar adına da haftasonu dikkatli olunmalı. Pazar günü ayrıca Aslan Dolunayı gerçekleşecek Uranüs kareli bu dolunay düğümlere de orblu kare atarken kadersel, zorlayıcı,  etkilerle bazı koşulların ani bir şekilde değişebileceğini gösteriyor. Güneş Satürn kavuşum halinde ve Uranüs Satürn uzak orb olsa da kare pozisyonda. Geleneksel yapıların dönüştüğünü göreceğiz. Mars Venüs kare iken Venüs Uranüs ile trineye ilerliyor. ilişkilerinde iletişim şeklini değiştir, eğlenme anlayışını, hayattan keyif alma anlayışını değiştir yoksa zorlanacaksın diyor.  Takıntı ve diretme yerine esneklik gerekecek diyelim. Bu Dolunayın diğer bir önemi ise Kasım tutulmasını tam derece ile tetikleyecek olması. Kasım  civarı yaşadıklarınızla ilgili ani gündemler yine önünüze düşebilir ve bu sefer bir tamamlanma,  çözülme yaşanabilir. Kasım tutulması yazımı da aşağıdaki linklerden bulup okumanızı tavsiye ederim.  

Ve yine feleğin zillesi sabit burçlara patlıyor olacak maalesef. Son virajları dönüyor sevgili Aslan, Kova, Akrep ve Boğalar...  Az daha sabır.

Gelen hayırla gelsin; olan hayrımıza olsun...

Sevgilerimle...

Haftanın tek tek burçlara getireceği etkilere bakacak olursak.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç Burçları; bu hafta yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yapıcı olmaya çalışın. Yanılsamalara düşüp, dürtüsel davranmamaya çalışın. Yeni bir gruba, derneğe, sosyal topluluğa dahil olmak, faaliyetlere katılmak adına destek bir enerji var. Haftanın ilk yarısı yeni iş projeleri yaratmak adına çok uygun. Kariyerle ilgili ani gelişmeler de söz konusu olabilir. İş arkadaşlarınızla sert tartışmalardan kaçınmalısınız. Haftanın ilk yarısı yaptığınız iş anlaşmalarına, attığınız imzalara dikkat edin.  İstek ve arzularınızı gerçekleştirmek adına gökyüzünün sizi desteklediği günlerdesiniz ama etik alandan ayrılmayın. Yeni anlaşmalar yapmanız, evlenmeniz vb. adımların mümkün olduğu bir süreç.  Pazar günü yakın arkadaşlarınızla borç alacak ilişkisine girmemeye özen gösterin. Aslan Dolunayı aşk hayatınızı, çocuklarınızla ilgili mevzuları, eğlenme anlayışınızı değitirici etkilerle geliyor olacak. Bir kısmınız ise aileniz ve yuvanızla ilgili alanda bir takım ani değişimler yapmak zorunda kalacaksınız

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa  Burçları; bu hafta karıyer alanınızda, otorite figürleri ile olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Ardını net bilmediğiniz yüzeysel tartışmalardan kaçının. Yeni bir iş başlangıcı için yatırım yapmak adına uygun bir hafta sizler için. Bazı finansal adımlar atmanız mümkün bu konuda. Ani bir yurtdışı seyahati söz konusu olabilir. Yeni bir eğitim ve ya ticari faaliıyetinize yurtdışı bağlantıları dahil olabilir. Haftanın ilk yarısı anlaşmalara ve attığınız imzalara dikkat edin. İç dünyanızın zenginleştiği, içsel sifanızı sağlamaya çalıştığınız bir dönemdesiniz. Bu olumlu etkiler ışığında terapi, meditasyon vb. den daha da fazla fayda alabilirsiniz. Pazar günü itibariyle sosyal çevreniz ve yine iş ortamındaki ilişkileriniz gerginliğe açık gözüküyor. Finansal anlamda da dikkat etmelisiniz. Aslan dolunlayı, ani mini seyahat gündemleri, aile içi bazı gerginlikler, eğitim hayatında değişimler, ev ve yer değişimi gibi gündemler getirebilecek sizlere.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler  Burçları; bu hafta uzak akrabalarınızla gerginlikler, yurt dışı bağlantılı gündemlerinizle ilgili ani değişimler yaşayabilirsiniz. Sürüncemede bırakmadan bazı adımları atmanız süreci rahatlatabilir bu alanda. Gökyüzü sizden hareket bekliyor. Bilinçaltınızın oldukça aktif olduğu bir haftadasınız. Bu bir yandan yaratıcı fikirler içinde olmanızı sağlarken, bir yandan en derinlerinizi kurcalatabilir sizlere. Okult alan çalışmalarına yatkın olabilirsiniz örneğin ya da bu alanda bir eğitime başlamaya. Zihninize akanları önemseyin haftanın ilk yarısı. İstediğiniz bir yurt dışı seyahati, eğitimi, bir hukuki süreciniz, akademik kariyer gibi konularda destek görüyorsunuz. Pazar günü itibariyle kariyer ortamınızdaki kişilerle ilişkilerinizde gerginliklere açıksınız. Aslan Dolunayı yakın çevreniz veya kardeşlerinizle aranızda gerginlik yaratabilir. Trafikte dikkatli olmanızı tavsiye edebilirim ani bir mini seyahat gündeminiz de söz konsu olabilir. Yine finansal anlamda bazı dalgalanmalar yaşatabilir. Ani gelişen bir takım finansal sorunlar söz konusu olabilir bir kısmınız için. sosyal çevrenizin ise sosyal çevrenizin ise aralarınızı sarıcı etkisi olabilecek.     

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili  Yengeç Burçları; bu hafta krediler, ödemeler, primler vb. ile ilgili konularda eyleme geçmeniz gereken bir süreçtesiniz. aksi taktirde krizli gündemler yaşayabilirsiniz bu alanda. Yanılsamalara karşı da dikkatli olmalısınız. Yine sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir harfta. Belki minik bir hastane, operasyon gündemleri de olabilir bazı yükselen Yengeçlerin. Her koşulda sifa buluyor olacaksınız. İkili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yara almamak adına bakış açınızı değiştirmeniz gereken bir süreç özellikle haftanın ilk yarısı. Atacağınız imzalara da dikkat etmekte fayda var.  Onun dışında kariyer alanında şanslı bir süreçtesiniz. Pazar günü itibariyle finansal konularda lütfen dikkatli olun. Ödemelerinizde gecikmeler söz konusu olabilir. Eşinizin veya ortağınızın gelirleriyle ilgili bazı olumsuzluklar, aksamalar yaşanabilir. Aslan Dolunayı da maddi değerler evinizde gerçekleşirken finansal kriz vurgusu artıyor. Ama kariyer alanınızın desteği etkiyi yumuşatıyor olacak.  Sağlığınızı da önemsemelisiniz. Kalp, tansıyon vb. kronik rahatsızlıklarınız varsa ilaçlarınızı komtrollerinizi ihmal etmeyin bu hafta

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları; bu hafta ikili ilişileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili bazı sorumlulukları alıp eyleme geçmeniz gerekiyor aksi halde ani gündemler oluşabilir. Ama eylemsellik sifa getirecektir unutmayın. Yanılsamaların getireceği kaoslara karşı dikkatli olun. Günlük yaşantınızda bazı planlama düzenlemeleri yapmanız iletişiminizi rahatlatırken, iş yaşamınızda marjinal projeler üretebilecek bir yaratıcılıkta olacaksınız. Miras, krediler, primler vb. finansal konularda şanslı bir süreçtesiniz. Asc aslanlar yeni bir ilişki gündeminiz de olabilir. Uzakta yaşayan  birisi ya da sosyal medyadan tanıştığınız biriyle bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Pazar günü itibariyle ikili ilişkileriniz adına gerginliklere açık bir enerji hakim; birşeylerin değişeceği bir sürece ilerlerken, finansal anlamda da dikkatli olmanız gerekecek. Aslan dolunayı şüphesiz en çok sizleri etkiliyor olacak. Hayat yolunda kadersel bir takım değişimler getirecek sizlere. Kariyeriniz, evliliğiniz, eşle, ortakla gerginlik; ve yine sağlık problemleri adına temkinli olmakta, dürtüsellikten uzak kalmakta fayda var. Kalp ve tansiyon gibi problemler yaşıyorsanız aksatmadan kontrollerinizi yaptırın, ilaçlarınızı düzenli kullanın.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili  Başak Burçları; bu hafta sağlığınızla ilgilenmek, yeni rutinler düzenlemeki belki bir diyete, spora başlamak için uygun  bir enerjidesiniz. Bu tür eylemler sizin şifalanmanız adına gerekli olacak. Vaktinde atılan adımlar belki de istenmeyen sonuçları önleyecek. Sanatla uğraşanlar için marjinal ve yaratıcı ilhamların akcağı bir hafta, proje bazında değerlendirilmeli. Aşk hayatınıza bakış açınız da farklı ilerleyebilir bu hafta. İletişim ve fikirsel uyum odaklı olmazsanız yara alabilirsiniz. Bir kısmınız bu yıl ortasına kadar evlilik kararı alacak olabilirsiniz. Zaten bu alanda aslında şanslı bir dönemdesiniz. Bunu korumaya çalışın. Pazar günü itibariyle  ortaklıklarınızla, iş yaptığınız kişilerle gerginliğe açıksınız. Günlük rutinlerinizde bazı olumsuzluklarla karşılaşabilir, yaptığınız işlerle ilgili finansal aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Aslan dolunayı sizleri biraz kontrol edemeyeceğiniz bir alandan etkileyecek. Akışta kalmaya çalışın. Ruhen sizi rahatlatacak aktivitelere odaklanın. Hastane gündemi yaratabilir bir kısmınıza. Kısıtlanmışlık duygusu, duygusal iniş çıkışlar söz konusu olabilir. Sağlığınıza çok dikkat lütfen ...

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları; bu hafta aşk yaşamınız, çocuklarınız, spekülatif para piyasları, hobileriniz gibi konularda kararsızlık yerine eyleme geçmeniz daha uygun gözüküyor. Harekette bereket var diyelim. Belki bir hobininzi işe dönüştüreceksiniz. İş hayatınız adına şanslı bir süreçtesiniz, sağlığınız da destek görüyor. Yeni anlaşmalar gelebilir gündeminize. Aile içi bir takım kıskançllıklar, laf sokmalar söz konusu olabilir ama farkındalık gelistirerek, iradenizle aşabileceksiniz. Pazar günü itibariyle, partnerinizle ve çocuklarınızla olan ilişkilerinize dikkat edin ve şayet ilgili iseniz spekülatif para piyasalarında dikkatli olmaya çalışın. Aslan dolunayı sosyal çevreniz, yakın arkadaşlarınız, istekleriniz gibi alanlarda ani gündemler getirebilecek. Dürtüsel etkilere karşı temkinli olun.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep  Burçları; bu hafta yeni bir eğitime başlamak, bir seyahate çıkmak, evinizle ilgili halletmeniz gereken işleri yoluna koymak gibi gündemlerle meşgul olacaksınız. Hareket halinde olmak sizlere iyi gelecek. Kararları yolda yürürken almak bazen şifadır, durup yanılsamaların kaosuna düşmektense. Mücadeleci olacaksınız. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili şanlı biir dönemden  geçerken bir kısmınız işi bir sonraki ciddiyet levelına taşıyabilir. Spekülatif para piyaslarında şanslı bir süreçtesiniz. Yine sanatsal çalışmalarınızı iş hayatınıza taşımanız da olası. Yakın çevre, kardeşler cephesinde biraz sevimsiz sözler duyabilirsiniz. Kıskanıldığınızı hissedebilirsiniz örneğin ama bunlar zaten bilmediğiniz bir alandan gelmiyor. Çok da şaşırmayacaksınız. Bir kısmınız kitap yazmak gibi bir projeye baş koyabilir. Marjinal bir proje üretmek için kafa patlatabileceğiniz bir haftadasınız ayrıca. Pazar günü itibariyle aile bireylerinizle olan ilişkilerinize, ev için yaptığınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Aslan dolunayı kariyer alanınızı aydınlatırken, size bu alanda ani gündemler getirebilir. Aileniz ve işiniz arasında denge kurmak güçleşebilir. Kariyerde değişimle birlikte iş ortamınızda huzurlu bir süreç de söz konusu olabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili  Yay Burçları; bu hafta  iş hayatınızdaki bazı sıkıntıları, yeni ortaklıklar ya da yeni finansal kaynaklar yaratmak suretiyle çözebileceksiniz. Bu tür adımlar için destek görüyor olacaksınız. Maddi gelirlerinizi arttırıcı, üretiminizi verimli kılacak marjinal, fütüristik ve yaratıcı projler üretmek için de uygun bir akış alıyorsunuz.  Yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmanızda fayda var yalnız. Atacağınız imzalara dikkat edin. Pazar günü itibariyle yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde gerginliklere açıksınız. Dürtü kontrolü yapmanızı ve irade çalıştırmanızı tavsiye ederim. Aslan dolunayı aile yaşamınız, eviniz, yuvanız, bazılarınızda da aşk hayatınızı ilgilendirecek bir alanda gerçekleşecek. Bu alanlarda ani gündemlere hazır olun. Ego ve kibir geliştirmemeye çalışın. Kendinizi baskı altında hissedebilir ani patlamalar da yaşayabilirsiniz. Anne-baba sağlığı da önem kazanabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili  Oğlak Burçları; bu hafta iş hayatınızla ilgili bir takım yatırımlar yapmanız, adımlar atmanız söz konusu olabilir. Bir kısmınız ise ilişkilerinizle ilgili hareketlilik yaşayabilirsiniz. Finansala anlamda dikkatli olmanız gereken bir hafta. Ticari alanda şansınız artarken yeni anlaşmalar söz konusu olabilir. İletişimde aile ve yakın çevreden yara almaya açıksınız. El, kol yaralanmalarına da dikkat etmelisiniz. Yine ciğerler, sinir sistemi zayıf olabilir. Partnerinizle olan iletişiminizde farkındalık geliştirmeniz, başka açıdan yaklaşmanız gereken konular olabilir. Pazar günü itibariyle finansal anlamda bazı değişimler, alan değiştirmek gibi örneğin, başka bir kanaldan kazanç sağlamak, rahatlatıcı olabilir. Bir kısmınız spekülatif para piyasalarına yönlenebilir. Aslan dolunayı sizi manen derinleştirici, farkındalık kazandırıcı süreçler getirirken; sağlık alanında, ödemeler, primler, krediler vb. finansal konularda bir takım zorluklar da yaşatabilir

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili  Kova Burçları; bu hafta duygu durumunuzda dalgalanmalar, iniş çıkışlar hissedebilirsiniz. Bu bir aşk ilişkisi ya da çocuklarınızla yaşadığınız bir uyumsuzluk sebepli olabilir. Sebebi her ne olursa olsun bu hafta sanatla uğraşmak, yeni bir hobi edinmek, açık alanda vakit geçirmek, ailenizle olmak sizlere iyi gelecek. Bilinçaltınızı dönüştürmek için uygun bir haftadasınız, dolayısıyla bu tarz çalışmalarla ilgilenebilirsiniz. Ardınızdan edilmiş bir takım olumsuz sözlere aldırış etmeyin. Siz kendinizi biliyorsunuz. Kötü söz sahibine aittir üstelik :)  Maddi açıdan şanslı, verimli b,r süreçtesiniz. Pazar günü itibariyle çocuklarınız ve partnerinizle olan ikili ilişkilerinize dikkat edin gerginliklere açık, dürtüsel bir enerji hakim. İrade çalıştırmalısınız. Aslan dolunayı da ikili ilişkiler ve ortaklıklar evinizde gerçekleşirken; bu alandaki ani ve bazen de krizli olabilecek gündemlere vurgu yapıyor. Sistem geleneksek yapınızı zorlamaya size daha esnek bir form vermeye çaba sarfediyor hala ...

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili  Balık Burçları; bu hafta  duygusal anlamda biraz kısıtlandığınızı hissettiğniz, biraz da gelgitler yaşadığınız ama bunları dışarıya çok da yansıtmadığınız anlar olabilir. Aileniz ve yakınlarınızla olmak size iyi gelecektir. Evinizle ilgili işlerle uğraşabilirsiniz. Aslında genel olarak şanslı bir süreçtesiniz. Sosyal çevrenizi değiştirecek bir takım ani gündemler oluşabilir. Özellikle yakın arkadaşlarınızla olan iletişiminize dikkat etmeniz gereken bir hafta bu nedenle. Olan kadersel yapacak çok da birşey yok dürtü kontrolü dışında. Pazar günü itibariyle, gizli ve gözlerden uzak yaşadığınız bir ilişkinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Yine gizli düşmanlardan gelebilecek olumsuz etkiler olabilecektir. Aslan dolunayı günlük rutinlerinizi, sağlığınızı, iş yaşamınızı etkileyebilecek bir alanda gerçkeleşiyor dolayısıyla bu alanlarda beklenmedik ani gündemler oluşabilir. Ego kontrollü ilerlemeye çalışın. Bilincinizin derinlerinde de bir takım dönüşümler yaşıyor olacaksınız. Farkındalıkla geçsin dilerim ...

 

 

 

Diğer Yazıları