30 metrelik viyadükten atladı: Korkunç anlar kamerada

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir vatandaş, viyadüğün korkuluklarına çıktı ve bir süre aşağıya sarktı. 30 metrelik viyadükten atlayan vatandaş, itfaiye ekiplerinin açtığı hava yastığı ile ölümden kurtuldu.

Dün öğle saatlerinde Kocaeli'nin Çenedağ Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi'nde meydana gelen olay, an be an kameralara yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, 33 yaşındaki A.Y. cadde üzerinde bulunan Cımbızdere Viyadüğü'nün korkuluklarına çıktı. Çevredekiler viyadük üzerindeki korkuluklara çıkan vatandaşı görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 30 metre yükseklikteki viyadükten sarkan vatandaşı gören ekipler, hava yastığını açarak önem aldı. Polis ekipleri ise A.Y.'yi ikna etmeye çalıştı.

Bir kişinin ellerinden tuttuğu vatandaş, daha fazla asılı kalamayarak kendini boşluğa bıraktı. Viyadükten aşağıya süzülen A.Y., itfaiye ekiplerinin açtığı hava yastığının üzerine düştü. Sağlık ekipleri vatandaşı sedye ile alarak, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Vücudunda kırıklar oluştuğu öğrenilen A.Y.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Öte yandan, aynı köprüden daha öncede intihar girişimleri olmuş ve 2 kişi hayatını kaybetmişti.

30 metrelik viyadükten atladı: Korkunç anlar kamerada

30 metrelik viyadükten atladı: Korkunç anlar kamerada ile ilgili etiketler Kocaeli intihar
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.