'30 Ağustos’u bize değil CHP Gençlik Kollarına anlatın'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle gelen eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Soylu, CHP Gençlik Kollarına tepki göstererek, "Gazi Mustafa Kemal ve kahraman arkadaşları, kahraman ecdadımız İstiklal mücadelesini DHKP-C’li terörist hainlerin “şehit” diye anılması için vermediler. 30 Ağustos’u bize değil CHP Gençlik Kollarına anlatın" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yapılan eleştirilere sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. "Bize 30 Ağustos dersi verenler, 30 Ağustos bizim şerefimizdir" diyen Bakan Soylu, CHP Gençlik Kollarını sert sözlerle eleştirdi.

'30 Ağustos’u bize değil CHP Gençlik Kollarına anlatın'

"BİZE DEĞİL, CHP'YE ANLATIN"

Soylu açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Bize 30 Ağustos dersi verenler 30 Ağustos bizim şerefimizdir. Gazi Mustafa Kemal ve kahraman arkadaşları, kahraman ecdadımız İstiklal mücadelesini DHKP-C’li terörist hainlerin “şehit” diye anılması için vermediler. 30 Ağustos’u bize değil CHP Gençlik Kollarına anlatın. Yazık!"

'30 Ağustos’u bize değil CHP Gençlik Kollarına anlatın' ile ilgili etiketler 30 Ağustos içişleri bakanı süleyman soylu CHP Gençlik Kolları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.