30 Ağustos eczaneler açık mı?

Atatürk'ün başkomutanlığında yapıldığı için Başkomutanlık Meydan Muharebesi adıyla da bilinen Büyük Taarruz'un başarıyla sonuçlanmasından sonra Yunan orduları İzmir'e kadar takip edilmiş; 9 Eylül 1922'de İzmir'in kurtarılmasıyla Türk toprakları Yunan işgalinden kurtulmuştur. Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı cuma gününe denk geliyor. Çeşitli kurumların bu özel günde resmi tatilde olup olmayacakları sorgulanıyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda eczaneler açık mı? Ayrıntılar haberimizde...

Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmi, ulusal bir bayramıdır. '30 Ağustos 2019 tarihinde eczaneler açık olacak mı?' sorusu internet ortamında sorgulanıyor. Detaylar haberimizde...

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESMİ TATİL Mİ?

30 Ağustos 2019 Zafer Bayramı, resmi tatil olduğu için devlet daireleri, bankalar, postaneler, eczaneler ve hastaneler hizmet vermeyecek. Bankalarda yapılacak işlemler atm aracılığıyla yapılacak, hastanelerin sadece acil servisleri açık olacak ve sadece nöbetçi eczaneler açık olacak.

ZAFER BAYRAMI ÖNEMİ

Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmi, ulusal bir bayramıdır. 

30 Ağustos eczaneler açık mı? ile ilgili etiketler Eczane 30 Ağustos 30 Ağustos Zafer Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.