3 yaşındaki oğluna masaj yaptıran Alişan gelen tepkiler karşısında fena patladı

Buse Varol ile evliliğinden dünyaya gelen üç yaşındaki oğlu Burak'ın 'Survivor All Star'ı izlerken masaj yaptırdığı anları Instagram hesabından paylaşan Alişan'a sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı. Ünlü şarkıcı gelen tepkiler karşısında Instagram ve Twitter hesabından açıklama yayınladı.

45 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Alişan, 2018 yılında evlendiği Buse Varol'dan dünyaya gelen 3 yaşındaki oğlu Burak'ın televizyon karşısında masaj yaptırdığı anlara ait görüntüsünü Instagram hesabından yayınladı. Alişan'ın “Survivor’ı masaj yaptırmadan izleyemez” notunu düştüğü fotoğraf karesine sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı.

Kısa sürede gündem olan paylaşımı için “Fizyoterapist bize geldi. Burak ‘ben de masaj istiyorum’ diye tutturdu. Sadece fotoğraf çektim” şeklinde konuşan Alişan gelen tepkilere sosyal medya hesapları üzerinden cevap verdi. Gelen yorumlar karşısında neye uğradığını şaşıran Alişan adeta ateş püskürdü.

3 yaşındaki oğluna masaj yaptıran Alişan gelen tepkiler karşısında fena patladı


İşte Alişan'ın o paylaşımı:

''Oğluma sadece ısrar etti diye, yapıyor gibi gösterip bir fotoğrafını çekip hikayeme attım... Maşallah, Afrika'daki çocuklardan tutun da, Ukrayna'daki çocuklara, oradan da ülkemizdeki sorunlara kadar gitmiş yazdıklarınız. Beddualar, küfürler, hakaretler de cabası... 26 yıldır çalışıp yüzlerce bölüm dizi çeken, binlerce konser veren, televizyon programları yapan birisi olarak 300 TL ödeyip masaj yaptırmam ne garip değil mi? Ne kadar lüks değil mi? Vah vah vah Alişan oğluna masaj yaptırmış. Yazıklar olsun bana nasıl böyle bir şey yaptım...''

3 yaşındaki oğluna masaj yaptıran Alişan gelen tepkiler karşısında fena patladı - Resim : 2

3 yaşındaki oğluna masaj yaptıran Alişan gelen tepkiler karşısında fena patladı ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol Sosyal Medya Alişan Tektaş Buse Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.