3 yaşındaki kızı su deposuna bıraktılar! Vicsansız anne ve baba tutuklandı

Meksika’da, komşuları 3 yaşındaki kız çocuğunu su deposunda ağlarken bulmuşlardı. Kız çocuğunu plastik su deposuna bırakarak alışverişe giden anne Maria Lucia ve üvey baba Javier aile içi şiddet gerekçesiyle tutuklandı. Küçük kız da devlet korumasına alındı.

Meksika’nın Chalco şehrinde geçtiğimiz pazartesi 3 yaşındaki kız çocuğunu plastik su deposuna bırakarak alışverişe giden anne Maria Lucia ve üvey baba Javier aile içi şiddet gerekçesiyle tutuklandı.

Adli makamlarca ifadeleri alınan çift, olayla ilgili yaptıkları açıklamada alışverişe gittiklerini ve bu süre evde yalnız kalan küçük kızlarının kendisine zarar vermesini istemedikleri için su deposuna koyduklarını söyledi.

Küçük kızın anne ve üvey babası yaklaşık 3 saat süren adli işlemlerin ardından 10 bin Meksika Pezosu (487 dolar) kefaletle ve düzenli aralıklarla imza vermek şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yetkililer ayrıca küçük kızın aileden alınarak devlete ait bir çocuk bakım merkezine yerleştirildiğini bildirdi.

AĞLAYAN KIZI KOMŞULARI SU DEPOSUNDA BULMUŞTU

Geçtiğimiz pazartesi günü yaşanan olayda, plastik su deposunun içine bırakılan kız korkarak ağlamaya başlamış, komşuların sesleri duyup haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri küçük kızı deponun içinden kurtarmıştı.

3 yaşındaki kızı su deposuna bıraktılar! Vicsansız anne ve baba tutuklandı ile ilgili etiketler Meksika kız çocuğu su deposu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.