3 yaşındaki Elif enkazdan kurtarıldı!

İzmir'de meydana gelen depremde enkaz altında kalan 3 yaşındaki Elif Perinçek 65'inci saatte sağ olarak kurtarıldı. Doğanlar Apartmanı'nın enkazından yaralı olarak çıkarılan Elif, hastaneye kaldırıldı. Elif'in 7 yaşındaki ağabeyi Umut ise hayatını kaybetmişti.

İzmir'den Doğanlar apartmanı enkazından Türkiye'yi sevinç gözyaşlarına boğan haber geldi. Enkazdan 3 yaşındaki bir bebeğin canlı olarak çıkarıldığı duyuruldu.

ALKIŞLARLA ÇIKARILDI

Doğanlar apartmanında 3 yaşındaki Elif Perinçek'in yaralı olarak çıkarıldığı açıklandı. Alkışlar arasında enkazdan çıkarılan Elif bebek hastaneye kaldırıldı.

3 yaşındaki Elif enkazdan kurtarıldı!

AĞABEYİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Apartmanın enkazı altında kalan anne Seher Dereli Perinçek ile 10 yaşındaki ikizleri Ezel ve Elzem yaralı olarak kurtarılmıştı, 7 yaşındaki oğul Umut'un ise cansız bedenine ulaşılmıştı.

3 yaşındaki Elif enkazdan kurtarıldı! - Resim : 2

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Allah'ım sana binlerce kez şükürler olsun. Doğanlar Apartmanı'ndan Elif yavrumuzu da canlı olarak çıkardık." ifadelerini kullandı.

3 yaşındaki Elif enkazdan kurtarıldı! - Resim : 3

Elif'in enkaz alanında büyük sevinç yaşayan anneannesi, "Çok mutluyum, Allah razı olsun. Elif'e kavuştum, annesi de kardeşleri de kavuşacak. Dualarım kabul oldu." dedi.

3 yaşındaki Elif enkazdan kurtarıldı! ile ilgili etiketler İzmir deprem Elif Perinçek Enkaz Doğanlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

İşçi maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel içki ısmarladı!

İşçi maaşlarını ödeyememesiyle gündeme gelen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, katıldığı bir eğlence programında herkese içki ısmarladı.