3 yaşındaki çocuk seyir halindeki arabadan düştü

Isparta'da 3 yaşındaki çocuk hareket halindeki otomobilden düştü. Akılalmaz olayı yara almadan atlatan küçük çocuk diğer sürücüler tarafından yerden kaldırılarak düştüğü araçtaki kadına teslim edildi. O anlar başka bir araçtaki kamera tarafından saniye, saniye görüntülendi.

Kaza, dün akşam İskender Mahallesi’nde bulunan Çayboyu yolunda meydana geldi. Kimliği öğrenilemeyen 3 yaşındaki çocuk, yolda hareket halindeki bir otomobilin açılan kapısından yola düştü. Yola düşen çocuğun yardımına başka bir araçtan inen sürücü yetişti. O anlar arkadan gelen bir otomobilin araç kamerasına yansıdı. Küçük çocuk kazadan yara almadan kurtuldu.

Araç kamerasına yansıyan görüntülerde otomobilin sola dönüş yaptığı sırada sağ ön kapısının açıldığı ve çocuğun yola düştüğü görülüyor. Görüntülerde ayrıca başka bir araç sürücüsünün çocuğun yardımına koşması ve yerden kaldırdığı çocuğu ailesine teslim etmesi yer alıyor.

3 yaşındaki çocuk seyir halindeki arabadan düştü ile ilgili etiketler Isparta kaza Çocuk kaza anı araçtan düştü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.