3 yaşındaki çocuk, konteynerle duvar arasına sıkıştı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, evinin önünde oyun oynayan 3 yaşında bir çocuk, çöp konteynerinin kayması neticesinde duvarla konteynerinin arasında sıkışarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan ağır yaralı çocuk hayatını kaybetti.

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Serdar Mahallesi Yüksel Sokak'ta, evin önünde oynayan 3 yaşındaki Yakup Sevgili adlı çocuk, konteynerin yerinden kayması neticesinde merdivenle konteynerin arasında sıkıştı.

3 yaşındaki çocuk, konteynerle duvar arasına sıkıştı

Durumu gören çocuğun ailesi hemen müdahale etti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı çocuğu ambulansa alarak hastaneye kaldırdı.

Hastanede yapılan bütün müdahaleye rağmen minik çocuk hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

KONTEYNERLE DUVAR ARASINDA SIKIŞARAK ÖLEN MİNİK YAKUP'UN AMCASI KONUŞTU

Kocaeli'de çöp konteynerinin kaymasıyla sokak merdiveni ile konteyner arasında sıkışarak hayatını kaybeden 3 yaşındaki Yakup'un amcası Bayram Sevgili, "Yakup konteynere asılınca konteyner kaydı gitti. Yaralandı, başından darbe aldı. 2-3 saat sonra da hayatını kaybetti" dedi.


"BAŞINDAN DARBE ALDI"

Yakup'un amcası Bayram Sevgili, "Ben şikayetçiyim. Kim sebep olduysa şikayetçiyim. Bu çöp konteynerinin zinciri yok. Zinciri vardı ama kim çıkardı bilmiyorum. Çocukların parkı olmadığı için sokakta oynuyorlar. Yakup konteynere asılınca konteyner kaydı gitti. Yaralandı, başından darbe aldı. 2-3 saat sonra da hayatını kaybetti. Kimin suçu varsa ben şikayetçiyim. Derdimiz para değil. Kimin ihmali varsa belediyenin ya da işçilerin tazminat istiyoruz. Alacağımız tazminatı çocuk vakfına ya da Mehmetçik Vakfına bağışlayacağız. Söz veriyorum. Hakimin huzurunda bağışlayacağız. Allah rızası için onun adına bağışlayacağız" dedi.

İHA

3 yaşındaki çocuk, konteynerle duvar arasına sıkıştı ile ilgili etiketler Kocaeli Yakup Sevgili çöp konteyneri
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.