3 yaşındaki çocuğun yardımına polis abileri koştu

Taksim'de annesini kaybeden 3 yaşındaki çocuk büyük korku yaşadı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen polis küçük çocuğu sakinleştirdi. Ekip otosundan çocuğun ailesine yönelik anonslar yapıldı. Bir süre sonra panik içerisindeki anne gelerek çocuğunu polislerden teslim aldı.

Olay, Taksimde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 yaşındaki Eymen annesiyle birlikte geldiği Taksim’de annesini bir anda kaybetti.

Bir süre sonra kaybılan çocuğu çevredeki vatandaşlar fark etti. Vatandaşlar hemen meydandaki polis ekiplerine haber verdi.

Polisler, ekip aracından anonslar yaparak kaybolan çocuğun ailesine ulaşmaya çalıştı. Ekipler o sırada panik yaşayan çocukla da yakından ilgilenerek sohbet etti.

Kısa bir süre sonra olay yerine gelen anne, polislerden çocuğunu aldı. Polisler ise minik çocuğun annesine dikkatli olması yönünde uyarılarda bulundu.

3 yaşındaki çocuğun yardımına polis abileri koştu ile ilgili etiketler polis Taksim kayıp çocuk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.