3 ünlü isimle rengarenk bir muhabbet!

SuperHaber Youtube kanalında yepyeni bir program başlıyor. Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, gazeteci-yapımcı Elif Dağdeviren ve edebiyatçı Selahattin Yusuf ile “Sosyal Alem” ilk bölümüyle yayında…

Türkiye’nin yakından tanıdığı 3 önemli isim SuperHaber için bir araya geldi. Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, gazeteci-yapımcı Elif Dağdeviren ve yazar Selahattin Yusuf, muhabbetli bir programla bundan böyle SuperHaber YouTube kanalında sizlerle olacak.

Sosyal medyada en çok konuşulan başlıkların bir akademisyen, bir sinemacı ve bir edebiyatçının penceresinden farklı bakış açılarıyla ele alınacağı program, hiç beklemediğiniz sürprizleriyle de sizi şaşırtacak.

“Sosyal Alem’in ilk bölümünde,

-Sosyal medya yalnızlıktan kaçış mı?

-“Sosyal Alem”de tercihler nasıl değişiyor?

-Yeni medya düzeni ve yeni habercilik, gazeteciliğin ölümü mü?

-Klavye arkasından linç kültürünün altında yatan neden ne? Linç nasıl oluyor da eğlenceye dönüşüyor?

-Facebook neden ‘yaşlanıyor’?

-Kim bu yeni neslin dudakları şişirilmiş ikonları?

sorularının yanıtlarını ve daha fazlasını bulabilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

3 ünlü isimle rengarenk bir muhabbet! ile ilgili etiketler Türkiye SuperHaber YouTube Deniz Ülke Arıboğan Elif Dağdeviren selahattin yusuf
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.